Playstation Wolverine Oyunu 15 Eylül'de Çıkıyor!

Börbeği karaborsada okuttum. Ön siparişe açıldığı an alıyorum.

Eski oyun gibi çıkar umarım.

O bu değil ben şeyi merak ettim o konuyu bulamadım 5000 serisi ile GTA6 oynanmayacak diyenler vardı
bende 2060 olsa bile oynayacaksınız yazmıştım
umarım o arkadaşlar halen burdadır

O bu değil ben şeyi merak ettim o konuyu bulamadım 5000 serisi ile GTA6 oynanmayacak diyenler vardı
bende 2060 olsa bile oynayacaksınız yazmıştım
umarım o arkadaşlar halen burdadır
Göreceli bir soru ama 2000 serisi bile GTA açacaktır.
Çünkü rockstar her zaman oyunlarının geniş kitlelere hitap etmesini ister.
Oynarsın ama nasıl?
Oyunda olacak çoğu teknolojiden belki de yararlanamayacaksın.
Örnek ben özellikle rtx'in GTA 6'da çok kullanılacağını düşünüyorum.
2060'da muhtemelen FPS düşürdüğü için kapanacak. Yine çevre detayları mesela azalacak.
GTA 5'i de zamanında GT 730'lar ps3'ler açıyordu ama grafik farkı olarak şuan ki GTA 5 ile dağlar var.

Göreceli bir soru ama 2000 serisi bile GTA açacaktır.
Çünkü rockstar her zaman oyunlarının geniş kitlelere hitap etmesini ister.
Oynarsın ama nasıl?
Oyunda olacak çoğu teknolojiden belki de yararlanamayacaksın.
Örnek ben özellikle rtx'in GTA 6'da çok kullanılacağını düşünüyorum.
2060'da muhtemelen FPS düşürdüğü için kapanacak. Yine çevre detayları mesela azalacak.
GTA 5'i de zamanında GT 730'lar ps3'ler açıyordu ama grafik farkı olarak şuan ki GTA 5 ile dağlar var.

katılıyorum ama o arkadaşlar giriş ekranını bile göremeyeceksiniz 6000 serisini bekleyin dedilerde
GTA6 çıkınca muhtemelen 1080Ti ile GTA5 açmak videolarını göreceğiz
Ama teknoloji konusunda alternatif uygulamalar olsada dediğin gibi en verimli 4000/5000 verisi olacaktır orası kesin
Cümle aleme ulaşmak isteyen bir şirket kendini 5090ana endeskler mi ya neyse
Ben gta4 gay tony eklentisini gördüğüm günden beri oynamıyorum zaten ama çocuklar açıyor görüyorum mecbur arada

katılıyorum ama o arkadaşlar giriş ekranını bile göremeyeceksiniz 6000 serisini bekleyin dedilerde
GTA6 çıkınca muhtemelen 1080Ti ile GTA5 açmak videolarını göreceğiz
Ama teknoloji konusunda alternatif uygulamalar olsada dediğin gibi en verimli 4000/5000 verisi olacaktır orası kesin
Cümle aleme ulaşmak isteyen bir şirket kendini 5090ana endeskler mi ya neyse
Ben gta4 gay tony eklentisini gördüğüm günden beri oynamıyorum zaten ama çocuklar açıyor görüyorum mecbur arada
Xbox series s'e de gelirse 1000 serisi rahat açar. Series s 5500xt/1650 gücünde bir kart.
Ama konsola özel optmimazsyon yapıldığı için yine de açmaması da olası.

Bu sene mesela GTA 6 seneye ertelenirse Marvel's Wolverine çok rahat 2026 yılının yılın oyun ödülünü alabilecek düzeyde oyun geliyor. Ve eğer GTA 6 bu sene çıkarsa yılın oyun ödülünü kesinlikle çok daha rahat alır.

Bu sene mesela GTA 6 seneye ertelenirse Marvel's Wolverine çok rahat 2026 yılının yılın oyun ödülünü alabilecek düzeyde oyun geliyor. Ve eğer GTA 6 bu sene çıkarsa yılın oyun ödülünü kesinlikle çok daha rahat alır.
Wolverine oyunu için heyecanlı mısın hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri