🔥İndirim Rtx4080 laptop 99.999TL

Oyuncu laptopları için kulaklık dışında ses sistemi olarak ne kullanıyorsunuz? Taşınabilir bir şey arıyorum. Acer Nitro laptopun hoparlörü çok kötü ya.

Piyasaya göre uygun.
bana sanki sıcak fırsat satıcı için geçerli gibi geldi biz alırsak kendisi baya ısınıcak gibi. Yani piyasa uzmanı değilim ama ilk defa 12 GB 4080 ve ill defa 2280 Mhz ram görüyorum hani o ekran kartına o işlemciye bu vram bu ram eşeğin totosuna roket sokup yallah demek gibi bir şey

bana sanki sıcak fırsat satıcı için geçerli gibi geldi biz alırsak kendisi baya ısınıcak gibi. Yani piyasa uzmanı değilim ama ilk defa 12 GB 4080 ve ill defa 2280 Mhz ram görüyorum hani o ekran kartına o işlemciye bu vram bu ram eşeğin totosuna roket sokup yallah demek gibi bir şey
Hocam 2280 ekran kartı bellek hızı diye tahmin ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam attığım 64gb ram 2tb ssd
Hocam onun fiyatı minimum 117k, 97k olan 32gb

Bu saatten sonra 4080 laptoba bu paralar verilmez. 5070ti alın dlss4 vs artılarıyla aynı fiyatlara 4080 laptob alınmaz.

O ekran kartının bellek hızı muhtemelen DDR4 bellekler bile 2400MHZ'den başlıyordu yanlış hatırlamıyorsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fena fiyat değil bence bu arada RTX 4080 150W+25W var laptopta. 5070Ti'nin önüne geçemeyebilir ama çok yakındır. İşlemcide i9 ve ryzen farkını bilmiyorum tabii.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,864
Üyeler
189,745
Son üye
keremkee
Geri