Bir kulaklığa 14k da verilmez bence.AMAZONDA INDIRIM KODUSUPER1250
HARİKA BİR KULAKLIK YAKALADIM HEP ALMAK İSTİYORDUM EN DİP, EN UCUZ FİYATTAN YAKALADIM YAPIŞIN.
Alıntıyı görüntüle
SİPARİŞİMİ VERDİM ÇOK MUTLUYUM![]()
Valla 9 taksit oluyor ama ben de o yüzden vazgeçtim daha dün gece ekran kartı aldım zatenBir kulaklığa 14k da verilmez bence.
Birde odyofiller yerden yere vuruyor bu kulaklıkları. 7-8K'ya stüdyo ya da iem alsan daha çok işini görürValla 9 taksit oluyor ama ben de o yüzden vazgeçtim daha dün gece ekran kartı aldım zaten
bende hyperx cloud alpha s var kablolu 600 liraya almıştım çalışıyor bozulmadı ama artık yetto kablo istemiyorumBende jack versiyonlu blackshark v2x var bozulmadı gitti ki değişeyim hâlâ takır takır çalışıyor meret
Hocam valla ben de kablosuz istiyorum ama daha dün gece 4060 ekran kartımı satıp 5060ti 16gb aldım 3 taksitbende hyperx cloud alpha s var kablolu 600 liraya almıştım çalışıyor bozulmadı ama artık yetto kablo istemiyorum
12ktebrikler doğru yapmışsınız kaça sattınız aldınız merak ettim
Nasıl yardımcı olayım anlamadımbende sattım bu fiyattan 5060ti 16gb alamadım almak istiyorum yardımcı olurmusun
hocam asgari ücret 22binden 28bin olduya yıl 2026 itibariyle alabileceğin en dip fiyat bence bu yeni gen2 modeli ve X modeli ozamanlarda yoktu bu kulaklıkvalla kulaklık iyide fiyat dip falan değil açıkçası 10kya defalarca satıldı