Çözüldü✓ Kasa fanlarının yönleri doğru mu?

kral hangı yanda ki fanlat mantıklı olarak bakarsan fanların hepsi yanda anlamıyom sizleri :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yandaki deyince akla 1 tane geliyor nasıl hepsini yanda varsayıyorsun 😂
Şimdi tekrar baktım yandaki fanlar dışarıya hava üflüyor eğer görüş açısı yanıltmıyorsa, içeriye hava üflemesi daha iyi olur.

Yandaki fanlar Revers blade hocam İçeri hava Üflüyor Doğru (bizde ilk fotoda normal fan sanmıştık o yüzden 2’ci foto istedik ve reverse blade miş sorun yok)

Tekrar foto atıyorum umarım herkes hem fikir olur :D
Bu egzoz fanı
Alıntıyı görüntüle
Bu da ön panel fanları arada ki farkları anlarsınız sanırım.
Alıntıyı görüntüle

Kasanın ustunde ki fanlar da egzoz fanı ile aynı sekılde duruyor
Montajda sorun yok, fanlar olması gerektiği gibi. Sadece, eğer istersen sağ üst fanı içeri hava verecek şekilde çevirirsen, şu fandan daha iyi verim alırsın.

1773094001055.webp

Yandaki deyince akla 1 tane geliyor nasıl hepsini yanda varsayıyorsun 😂

Yandaki fanlar Revers blade hocam İçeri hava Üflüyor Doğru (bizde ilk fotoda normal fan sanmıştık o yüzden 2’ci foto istedik ve reverse blade miş sorun yok)
dogru ya o an bi bosluguma geldı, arka, ust, alt ve yan var

hocam elini tutarak da anlayabilirdin gibi

Tamam öyle olmalı zaten. Üst fanların en sağdakini içeri hava verecek şekilde çevirirsen diyorum.
1773094151592.webp

kral bunu mu diyorsun yoksa senin attıgını mı? senın attıgında zaten orda ki fanların hepsi iceriye veriyo

Bak dayı. O kırmızı içine aldığın fanı içeri çevir. Korkunç bir fark olmaz zaten fanlar traş. Uğraşmam dersen bırak öyle kalsın hiçbir kaybın olmaz.
tamam sende en basından beri kırmızı ıcıne aldıgım fanı kastediyordun di mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,581
Üyeler
190,059
Son üye
haiseflex
Geri