❌İndirim Bitti! GOODRAM 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 DDR5 - 18.999 ₺

Yine aynı yere geliyoruz, ben ürünü aldım istediğim ürün gelmedi, aynı gün geri yollarım. O zaman piyasada başka ram yok diyerek yollamayıp kabullendiysem şuan thhye başvurmak bana manasız geliyor.
Satıcı ürün başlığı ve açıklamasındaki ürünü yollamakla yükümlü, ben kasten yanlış ürün almışım gibi konuşmuşsunuz. Dilerseniz değişim yapalım iade öncesi diye öneren de onlar. 15-20 gün sonra da fiyatı düştü aradaki farkı verseler veya bir kupon yine uğraşmazdım onu da yapmadılar yani umrumda değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acil ram ihtiyacım yok fakat pc de 16 gb 5600 cl 48 ram var tek slot. Güncel lol ve pubg takılıyorum bir sıkıntı yaşamıyorum. Sizce alınır mı yoksa 1-2 sene beklenir mi bu durumda ?
Sinerji 16'ya satmıştı RAM fakat taksitsiz sanırım, ara ara denk gelir belki yine o civara o zaman da alabilirsiniz. 19 bin TL az değil ama RAM'lerin tamamen eski fiyatına gelmesi de imkansız. Elinizdekini çıkarıp taksit işinize yarayacak şekilde alacaksanız sizin bileceğiniz iş.

Hynix çıkacak da a-die çıkar umarım. Çıkmama ihtimali de var bana da h-die çıktı ilk defa duymuştum ama sanırım goodramde h-die çıkmıyor. Gerçi bu fiyata bu değerlerde ram alıp a-die m-die tartışması yapılamaz artık öpüp başa konmalı. İtopyadan şaşırtıcı hareketler
Hocam bunun genel piyasa neki bu kadar methedildi burda ben ddr5i hiç takip edemedim şiödi ddr5 almam gerekiyor 5070ti için biraz bilgilendirirmişiniz mümkünse anakart tavsiyeside olur. Birde delta 1000lik psum var. Bu dönüştürücülerde yanıyormuş vs durum ne?

Fiyat güzel duruyor. Taksit imkanları da var. İhtiyacı olan arkadaşlar baksınlar bence.

Bitti bu arada.

Hocam bunun genel piyasa neki bu kadar methedildi burda ben ddr5i hiç takip edemedim şiödi ddr5 almam gerekiyor 5070ti için biraz bilgilendirirmişiniz mümkünse anakart tavsiyeside olur. Birde delta 1000lik psum var. Bu dönüştürücülerde yanıyormuş vs durum ne?

Bitti bu arada.
26k civarı sanırım bu değerlerdeki ramlerin piyasası anakart için işlemci, bütçe ve kullanım amacı bilmeden yorum yapamam. Dönüştürücü mevzusunda dönüştürücü çok önermem psudan direkt 12vhpwr varsa çok iyi yoksa el mahkum kullanın...

Hayır 1.35 ama ben 1.30 da kullanıyorum

UV yaptim yani
Hem M-die hem 1.3V çalışıyor. CL30 ise bir de hiç sanmıyorum M-die olduğunu hocam. Nasıl baktınız?

Hem M-die hem 1.3V çalışıyor. CL30 ise bir de hiç sanmıyorum M-die olduğunu hocam. Nasıl baktınız?
Derin araştırma sonucu hatta 30-38-38 de çalıştırıyorum trfe 510 da suan normalde gecikme degeri 30-40-40 diye gidiyor

Ekler

• 1000076534.webp
    1000076534.webp
    123.2 KB · Hit: 44
Derin araştırma sonucu hatta 30-38-38 de çalıştırıyorum trfe 510 da suan normalde gecikme degeri 30-40-40 diye gidiyor
Sanırım haklısınız evet, benimkiler 1.35de stabil normalde 1.4v ama 1.3da patlıyor. Nebi Akgün mü derin araştırma hocam :D

Sanırım haklısınız evet, benimkiler 1.35de stabil normalde 1.4v ama 1.3da patlıyor. Nebi Akgün mü derin araştırma hocam :D
Hayir bir çok yer de konu açtım ramin seri kodu vesayri zaten mevcut ondan yola çıkarak bu sonuca vardık neden olmasın? Her çip aynı değil

Part numarasından yola çıkarak bulduk

Hayir bir çok yer de konu açtım ramin seri kodu vesayri zaten mevcut ondan yola çıkarak bu sonuca vardık neden olmasın? Her çip aynı değil

Bendeki de bu, 6200 MHz de 30-38-38 şeklinde trfc 408 olarak calıstırıyorum ben. TRFC için uzun test yapamadım ama 2-3 aydır hiç sorun yaşamadım
1773108133376.webp

Bu arada detaylı ayar yapmadım X3D işlemci oldugu için ama trfc' yi denedim bi 1.42V
1773108927389.webp

Son düzenleme:
Geri