Türk Telekom'dan Sınırsız 5G Tarifesi 1550TL/AY

Bişi sorcam ben şu an 60 gb bi paket kullanıyprum
Bunu 5gye mi çevirecekler yoksa halen 4.5g mi olacak

Reklam işini iyice abarttı instagram. 1 story izliyoruz diğer story arasında 4 reklam gördüm ya. Yav çıkar premium instagram reklamsız 50-100 neyse verek reklamsız olsun. Reklam izlemeye girmişimde 1-2 kişinin storyleri arada düşüyor sanki.
öyle ama instagram reklamını hemen geçiyorsun zaten hadi geçmeden izle yine reklamn boyutuna göre fazla internet yiyor SÖZDE
müşteri hizmetlerini tarifen boyunca ulaşmaya derdini anlatmaya çalış zulüm ama tarife bitmesine 1 ay kala 50 kere ararlar sırf hattı kapattırma yeni tarife al diye :d

Bunun cahiliyim de 50 + sınırsız sosyal medya dediği harbiden öyle mi ? yoksa bir yerde kekliyorlar mı ?
5 6 yıldır bu şekilde kullanıyorum keklemiyolar doğru

Destekliyor kanka bulundugum yerde yok sadece
Onu 1 Nisan'da anlarız. Şuan 9-10 lokasyon hariç bütün ülke de yok.
Ha bu infon trafo başında ise doğru olabilir :D.
Çünkü başlangıç olarak büyük şehirlerde kullanımına açılacak. 4.5g sürecinde olduğu gibi zamanla çoğu yere gelecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öyle ama instagram reklamını hemen geçiyorsun zaten hadi geçmeden izle yine reklamn boyutuna göre fazla internet yiyor SÖZDE
müşteri hizmetlerini tarifen boyunca ulaşmaya derdini anlatmaya çalış zulüm ama tarife bitmesine 1 ay kala 50 kere ararlar sırf hattı kapattırma yeni tarife al diye :d
Valla hocam doğru olabilir.
Instagram inanılmaz internet yiyor.
1 hafta İstanbul'a arkadaşı yanına gittik.
5gb sadece instaya gitmişti.

Çünkü başlangıç olarak büyük şehirlerde kullanımına açılacak. 4.5g sürecinde olduğu gibi zamanla çoğu yere gelecek.

İnşallah 1Nisanda telefonumda 5G görürsem geçerim belki :D 26 senedir ADSL 8mgbit kullanmaktan bıktım artık

İnşallah 1Nisanda telefonumda 5G görürsem geçerim belki :D 26 senedir ADSL 8mgbit kullanmaktan bıktım artık
Ohoo bu lanet gibi bir şey. İşin komik tarafı aynı bina bugün yıkılıp yarın yenisini dikseler fiber çekiyorlar :D

Bende 8mbps kullandım 19 yaşıma kadar.
Online oyun oynarken DC girince ping çıkıyordu 😂.
Sonra isyan edip superbox almıştım.
Sınırsız İnternet hız sınırı 20mbps idi.
1 sene sonra fiber gelince bıraktım.

vodafone 5gb sultangaziye gelir mi istanbul da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,114
Üyeler
189,970
Son üye
ahk4434
Geri