xthepatates
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 405
Fuxi h7 almıştım aşırı pişmanım
Sen mousepadini değiştir bence gayette güzel bir mouse önceki yazdan beri kullanıyorum.
Mousepad de kaymıyor bile kazık gibi duruyor
Gigantus V2 var, üzerinde kaymıyor bile bence sorun mouspad de olamazSen mousepadini değiştir bence gayette güzel bir mouse önceki yazdan beri kullanıyorum.
havit kb884l var bende normalde %100 klavye kullanmayan gaydir diyordum ama gayet kaliteli duruyor bence hala bir kusurunu görmedimaynen öyle bütün ürünleri 2,2/10 absürt fiyattakiler de max 3,8/10
kaliteli çin ayrı karşim bunlar ucuz plastikten içindeki elektronik parçalar zattiri zortHangi marka değil? (Büyük markalardan bahsetmiyorum, "çin" ürünü olanlar)
Kalite olarak kötü havit.
bluetooth kulaklik almistim. 6 ay sonra herhangi bir darbe yemeden kirildi. garantiye yazdigimda fiziksel hasar garantiden karsilanmaz yazdi.
belirli ürünleri iyi, onun dışında markaya güvenmeyin.
bu markanın bütün ürünleri aşırı kalitesiz ve dayanıksız, almayın aldırmayın.Ucuz diye Havit MS48GT Kablosuz Sessiz Mouse ve Havit E336C Type-C Kablolu Kulak İçi Kulaklık aldım, daha önce bu kadar kalitesiz bir mouse kullanmamıştım, mouse daha yüzeye düz oturamıyor avucun içinde oynuyor, kulaklığın ses kalitesi ise şimdiye kadarki en kötüsü değildi ama bana yeterince kötü geldi bi dolaba attım, iade edilemeyen ürün diye geri gönderemedim.Bir daha indirimde havit başlığına tıklamam bile.