🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

geçen hafta baldurs gate 3 aldım iade edip crimsonu mu alsam diye düşünmedim değil .İkisinde de yapılacak çok şey var gibi baldursu da merak ediyorum para kalmadı birinden birini feda etmem lazım:D
crimson için inceleme bekle o sırada parada biriktirirsin baldurs gate çok iyi oyun pişman etmez bence

abi önüme gelen her oyunu alıyorum hiçbirini oynamıyorum bu laneti nasıl kıracağım

geçen hafta baldurs gate 3 aldım iade edip crimsonu mu alsam diye düşünmedim değil .İkisinde de yapılacak çok şey var gibi baldursu da merak ediyorum para kalmadı birinden birini feda etmem lazım:D
Baldurs devam edin bence baldursta inanılmaz fazla içerik var crimsonu daha bilmediğimizden yorum yapamayacağım ve baldursta modlama yaparak oyunu bitirsen bile tekrar oynayabilirsin vampir olursun batman olursun iblis olursun olursun da olursun ayrıca yüz modlamalarıyla bile oynarsın ben oyunu oynarken 100e yakın modla oynuyordum 70-80i yüz içindi öyle bir içerik var bence balduru seviyorsanız iade etmeyin

Baldurs devam edin bence baldursta inanılmaz fazla içerik var crimsonu daha bilmediğimizden yorum yapamayacağım ve baldursta modlama yaparak oyunu bitirsen bile tekrar oynayabilirsin vampir olursun batman olursun iblis olursun olursun da olursun ayrıca yüz modlamalarıyla bile oynarsın ben oyunu oynarken 100e yakın modla oynuyordum 70-80i yüz içindi öyle bir içerik var bence balduru seviyorsanız iade etmeyin
daha önce oynadığım bi tür değil bg3.Expedition ile arasında kalıp baldursu aldım daha başlayamadım da

Normalde beklerim de şu enabada fiyatlar 70 dolar gibi olursa Steam gibi ondan endişeleniyorum
Buna bir şey diyemem ama düşede bilir bu tamamen kumar ben khazanı kesin alacaktım oyun 60 dolardan çıktı yaz indiriminde oyunun fiyatını 35 dolara düşürdüler indirimle 28 dolara falan almıştım nasip kısmet işi tamamen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha önce oynadığım bi tür değil bg3.Expedition ile arasında kalıp baldursu aldım daha başlayamadım da
İkiside çok iyi oyun ben de yeni expeditiona başladım izlemiştim şimdi kendim bitirme vakti vallahi para olsa hepsi alınır ama işte olmuyor bir de crimson daha çıkmadı o kumarıda var ben aldım ama ne olacak bilmiyorum orda bir tane dük görüp soyluluk içine girebilirim belki diye aldım orası biraz cezbetti (grafik ve dövüş sanatıda) bilmiyorsanız çark çevirin :D

Abi bu bütün oyunları kopyalamış diye dalga geçilen oyun değil mi

Ya da çok önerim olmaz ama arada kalıp fiyat konusunda endişeniz varsa crimsonu alın bg şimdilik hesapla oynayın sonra oyunu alınca save dosyasını alır ana hesaptan devam edersiniz ben korsan oynuyordum orijinal alınca save aktarmıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi bu bütün oyunları kopyalamış diye dalga geçilen oyun değil mi
İyi kopyaladığı sürece sorun yok ya

abi önüme gelen her oyunu alıyorum hiçbirini oynamıyorum bu laneti nasıl kıracağım
Bir zamanlar ben. Selam ya :kappa:

1773258251769.webp

Direkt key veriyor mu yoksa oyun ciktiginda mi veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,021
Üyeler
189,959
Son üye
Eren Brando