GAGARAGOGO
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Merhaba çok teknik detaylardan anlamıyorum ama biraz araştırdım ve bazıları RX 9070 XT'nin 1080P'de darboğaz yapacağını söylüyor aşağıdaki resimde bilgileri attım
İşlemci Ryzen 5 7500X3D
yok yapmaz
2k monitör almaya gerek varmı hocam? ben sistemi alırken darboğaz olursa 2k monitör alırım diye düşünüyordum ama 1080p ile 2k arasında çok fazla görüntü farkı varmı yani hiç 2k monitör kullanmadım 2k aldıktan sonra kalite çok iyi oluyormu yoksa gerek yokmu sizceyapmaz hocam 7500x3d ile 9070xt . aldığın fpsten anlayabilirsin zaten
teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2k monitör almaya gerek varmı hocam? ben sistemi alırken darboğaz olursa 2k monitör alırım diye düşünüyordum ama 1080p ile 2k arasında çok fazla görüntü farkı varmı yani hiç 2k monitör kullanmadım 2k aldıktan sonra kalite çok iyi oluyormu yoksa gerek yokmu sizce
darboğazdan dolayı gerek yok ama 2k için çok güzel peformanslı bi kartın var 2k alabilirsin yani
çok teşekkürlerben 1080p den 2kya geçtim daha güzel olduğunu hissediyorsun şart mı dersen değil de hikayeli oyun oynuyorsan tavsiye ederim
yeni monitör almaya niyetli olduğunuzda 2k almanızı evet öneririm. Onun dışında halihazırda sahip olduğunuz monitörden memnunsanız 24 inc 1080p de eskiyene kadar kullanılması bence makul. Ekran kartın 2k'da da güzel performans verir ama 1080 p de de darboğaz yok gibi gözüküyor.teşekkürler
2k monitör almaya gerek varmı hocam? ben sistemi alırken darboğaz olursa 2k monitör alırım diye düşünüyordum ama 1080p ile 2k arasında çok fazla görüntü farkı varmı yani hiç 2k monitör kullanmadım 2k aldıktan sonra kalite çok iyi oluyormu yoksa gerek yokmu sizce
Darboğazdan değil de karta o parayı vermişken hakkın olan görüntü kalitesini almak için 2K alsan iyi olur.teşekkürler
Ben şuan iki monitör kullanıyorum hocam. Biri 1080p diğeri 2k. Öyle bir sıkıntı olmadı benim için şahsen. İkisinide rahat kullanıyorum. Tabii oyun oynarken tercihim 2k. İnanılmaz bir fark olmasa da etkiyi arttırıyor bence.
9070xt alıp 1080pde kullanmak karta hakaret resmen. 2k monitör tarayıcıda gezerken bile çok fark ediyor 1080e göreteşekkürler