NVIDIAMDINTEL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,698
- Konu Sahibi Konu Sahibi
sebebini de yazaydın yaSsd nin kapasitesinin Yüzde 10 ini boş bırakın.
sebebini de yazaydın yaSsd nin kapasitesinin Yüzde 10 ini boş bırakın.
Full doldurursaniz ssd de takılmalar olabiliyor. Satalarda daha çok. Bu model kronik sıkıntılı deniliysebebini de yazaydın ya![]()
Sus inanmıyorum git.SSD GENEL ZAM GELINMESİ BEKLENİYOR, İHTİYAÇI OLAN ÇEKSİN
Sata SSD olması dert değil de sisteme mavi ekran falan verdiriyor bu seri, bu parayı verip üstüne bu ürünü asla almam şahsen.SATA SSD BİLE İNDİRİM KONUSUNU AÇACAĞIMI DÜŞÜNMEZDİM.
Kioxia 960GB Exceria Serisi Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kioxia 960GB Exceria Serisi Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
SSD GENEL ZAM GELINMESİ BEKLENİYOR, İHTİYAÇI OLAN ÇEKSİN
4 sene once bunu 400tl ye aldıydım yuh buneSATA SSD BİLE İNDİRİM KONUSUNU AÇACAĞIMI DÜŞÜNMEZDİM.
Kioxia 960GB Exceria Serisi Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kioxia 960GB Exceria Serisi Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
SSD GENEL ZAM GELINMESİ BEKLENİYOR, İHTİYAÇI OLAN ÇEKSİN
yapmayın hocam ya aldık geri vermekte istemiyorum arkada oyunları depolayıp hızlı açsın yeterSata SSD olması dert değil de sisteme mavi ekran falan verdiriyor bu seri, bu parayı verip üstüne bu ürünü asla almam şahsen.
hocam abimin laptopta 2 yıldır takılı 1gün olsun mavi ekran vermedi diye biliyorum. size gelen üründe hata olmasın?Sata SSD olması dert değil de sisteme mavi ekran falan verdiriyor bu seri, bu parayı verip üstüne bu ürünü asla almam şahsen.
çok kötü yorum var cidden amazonda falan özellikle ben de düşündüm almayı da problem yaşamak istemedim uygun fiyatlı bile olsa şahsenhocam abimin laptopta 2 yıldır takılı 1gün olsun mavi ekran vermedi diye biliyorum. size gelen üründe hata olmasın?
İade edeceğim o halde riske girmeye gerek yok o şanslı mavi ekran alan kişi olmayalımçok kötü yorum var cidden amazonda falan özellikle ben de düşündüm almayı da problem yaşamak istemedim uygun fiyatlı bile olsa şahsen
2 bin tl 1 tb ssd zamanı ilerde fiyatlar düşer diye almayan ben i görsem uyarırdım evi barkı sat yatır