Kazanılan Parayı Nasıl Değerlendirmeli?

Şuan 1.678 bin var ve 80 Gr altın birikmisim var uninicin inanmayanlar önceden açtığım konulara bakabilir 250 k civarına aylardır araba arıyorum inanmayan gidip Facebook ta gezebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi İnan bizim durumumuz da iyi değil bu bı imtihan olabilir Allah faizli para yerini yemezmi diye yani çok düşünemiyorum şuan

Amcam 6 yıl yattı abi ev davsindan nasıl kurtalacagim bu işten bilmiyorum
Babanı geçtım annenin huyu davranışı nasıl biri ona göre onla konuş yaşın genç. Aile durumun iyi değilse toplu para ele geçince kendini tutmak zor.1 tl bile bir kere harcasan devamı gelir.

bu adam bütün servetini kumarda kaybeder bu hikayenin sonu belli.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Utkw
türkiyede herkes sıkıntılı durumda hocam biliyorum merak etme. şu son sıralar bi yurt dışındaki bilgisayar odalarına özentilik yaptımda bi yandan borç ödüyorum bi yandan odamı dizmeye çalışıyorum. çok şükür elim ayağım tutuyo elimden ne gelirse deniyom. Hayırlı olsun. inşallah kötü kişinin ellerine geçmez parada güzelce hayallerini gerçekleştirirsin diyeyim. dediğimiz gibi heyecan yapmana gerek yok. 18 yaşında araba almak senin için mantıklı olmicaktır. 1-2 sene yatırımda kalsın para. altın o sıraya kadar biraz yükselir. çekersin 1m paraya güzel arabalar var alır geçersin.
Çok teşekkür ederim abi yagrin bankaya uğrayacağım şimdi aramak istemedim yüz yüze konuşmak daha iyi olur orda bu paranın kaynagini filan soracaklarmi legal siteden kazandım diyip kazanç verilerini gostersem olurmu ?

5 senelik 250bini kumara oynamak buyuk cesaret ıyı tutmus ama 1 kere olur bu düşme bir daha :D
Abi amcamın kebabcisinda calisiyorum 7 den beri annemde üni için altınlarini vermişti

Sonra uyandım işte baktım üstüm başım çarşaf falan hep ıslanmış...
😂 Komiksin abi keşke Rüya olsa para insana herşeyi yaptırır kafayı yedirtir ne güzel iftarda makarna yiyordum

bu adam bütün servetini kumarda kaybeder bu hikayenin sonu belli.
Tovbe de abi ve kafayı sıyırrik valla

• Beğen
Çok teşekkür ederim abi yagrin bankaya uğrayacağım şimdi aramak istemedim yüz yüze konuşmak daha iyi olur orda bu paranın kaynagini filan soracaklarmi legal siteden kazandım diyip kazanç verilerini gostersem olurmu ?
Genelde bankalar sormaz. ama tek seferde yüklü miktar götürürsen isteme imkanları var. eğer yapabilirsen tek seferde değilde periyodik şekilde yatırımı yap. eğer tek seferde götürdüğünde olurda sorarlarsa yatırım vs diyip geçiştirirsin. ama yinede sormama ihtimalleri yüksek. çünkü zaten son hareketlerini falan görüyorlar. orda gözükür kazandığın yer.

Şuan 1.678 bin var ve 80 Gr altın birikmisim var uninicin inanmayanlar önceden açtığım konulara bakabilir 250 k civarına aylardır araba arıyorum inanmayan gidip Facebook ta gezebilir

Abi İnan bizim durumumuz da iyi değil bu bı imtihan olabilir Allah faizli para yerini yemezmi diye yani çok düşünemiyorum şuan

Amcam 6 yıl yattı abi ev davsindan nasıl kurtalacagim bu işten bilmiyorum
f30 al

Babanı geçtım annenin huyu davranışı nasıl biri ona göre onla konuş yaşın genç. Aile durumun iyi değilse toplu para ele geçince kendini tutmak zor.1 tl bile bir kere harcasan devamı gelir.
Annem sakın babam sınırlı annemin de helal para takıntısı var ordan korkuyorum

Abi amcamın kebabcisinda calisiyorum 7 den beri annemde üni için altınlarini vermişti
vallaha daha kucuk yaslardayız hanı simdi prayı ıyı hos vurdun ama bunu bagımlılık halıne getırme ve cogu kısı bu para ıcın sana sahte samımı ılıskıler kurar bılenler arkadasın bılıyormus tek ama ınsanlar para ıcın neler neler yapıyor 50 bin ıcın bırbırını olduren ınsanlar var onunda agzından yayılır babanda sert bırıymıs galıba sorun cıkar falan ve bu sanaldada senı cok yemek ısterler dıkkat et /90 altına yatırmak kalanı ıle ıhtıyaçlar en mantıklı karar olur TsuchinagaHiyori hocamın her sözune katılıyorum hayırlısı olsun dostum adına.

F30 alırsa sanayide bi o kadarda para harcar bence. Bmw çok güzel araç ama ben tavsiye etmezdim.
n13 motorlu almadığı sürece sıkıntı yok böyle f30 tek bir araba değil bir kasa kodu

Abi direkt parayı sanayide yedik naptın 😂
tavsiye istiyon tavsiye verince de böyle yapıyon

320d gayet sorunsuz

vallaha daha kucuk yaslardayız hanı simdi prayı ıyı hos vurdun ama bunu bagımlılık halıne getırme ve cogu kısı bu para ıcın sana sahte samımı ılıskıler kurar bılenler arkadasın bılıyormus tek ama ınsanlar para ıcın neler neler yapıyor 50 bin ıcın bırbırını olduren ınsanlar var onunda agzından yayılır babanda sert bırıymıs galıba sorun cıkar falan ve bu sanaldada senı cok yemek ısterler dıkkat et /90 altına yatırmak kalanı ıle ıhtıyaçlar en mantıklı karar olur TsuchinagaHiyori hocamın her sözune katılıyorum hayırlısı olsun dostum adına.
Teşekkürler hocam daha iyileri sizin olsun

n13 motorlu almadığı sürece sıkıntı yok böyle f30 tek bir araba değil bir kasa kodu

320d gayet sorunsuz
Abi o fiyatakra daha sorunsuz bir araç olabilir hemde başlık olarak tavsiye değilde biraz yardım amaçlı ne yapmaliyim diye

• Muhteşem

320d gayet sorunsuz
Alsın altına gayış gibi tofaşı yapsın piyasasını. tek sıkıntı kaza yaparsa ortadan ikiye bölünebilir. :kekw:

• Hahaha
Geri