🔥İndirim COLORFUL BATTLE-AX B650A-GHA WIFI V14 - 7700 TL (açıklamayı okuyun)

b850 ancak hangi modeli ? eagle mi , gaming mi ? eagle modelinden kat kat iyi ve gaming den de iyi.
İyi ise alınır bence de. Faz yapısı olarak çok iyi görünüyor.

Son düzenleme:
Dostlar indirim çok büyük değil ancak fiyat/performans anlamında güncel olarak alınabilecek en iyi ana kartlardan biri. Ana kart arayışında olan ve yüksek işlemciler (örn : 9900x , 9950x , 9800x3d ve 7000 versiyonları) takacaklar için çok iyi.
16+2+1 büyük avantaj bu fiyatta , 2 gen 5 - 1 gen 4 ssd slotu var. B650 anakartlar üretilmeyi bıraktı diye biliyorum ihtiyacı olan kaçırmasın.
Alıntıyı görüntüle
HATIRLATMA : He bir de gaming gecesi var acelesi olmayan onu beklesin bir ihtimal düşme ihtimali var 300-500 daha ucuza gelir fena kar etmiş olursunuz.

(isimbulamajım o7)
Anakart Dolu Dolu Ama Bİos Destegi Yok En Son 9-2025 de güncelleme almış en kötü b650m-r ye baktım 2026/02 bios destegi berbat asus da agesa 1.3.0.0 a geçilmiş colorfulda hak getire çok yavaş

Dostlar indirim çok büyük değil ancak fiyat/performans anlamında güncel olarak alınabilecek en iyi ana kartlardan biri. Ana kart arayışında olan ve yüksek işlemciler (örn : 9900x , 9950x , 9800x3d ve 7000 versiyonları) takacaklar için çok iyi.
16+2+1 büyük avantaj bu fiyatta , 2 gen 5 - 1 gen 4 ssd slotu var. B650 anakartlar üretilmeyi bıraktı diye biliyorum ihtiyacı olan kaçırmasın.
Alıntıyı görüntüle
HATIRLATMA : He bir de gaming gecesi var acelesi olmayan onu beklesin bir ihtimal düşme ihtimali var 300-500 daha ucuza gelir fena kar etmiş olursunuz.

(isimbulamajım o7)
colorful anakarta bu para verilmez ki b650 chipset öyle çok da aham şaham bi şeyi yok sapphire, gigabyte, msi ın bi ton anakartı var

Chipsetin bir önemi yok.
o zaman sen a620 al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Özelliklerine baktın mı ?
sadece özellik olarak değerlendirmiyorum colorful un verdiği bios desteği rezalet daha önce pek hoş deneyimlerim olmadı ve bu fiyata alacağın sapphire, gigabyte veya msi anakartlar da boş kartlar değiller az daha özelliği var diye colorful alınmaz

o zaman sen a620 al
A620 hakkında bir şey konuşmadım ki b650 den iyi a620 var bütün olaya chipset deyip geçmeyin.Bu anakartin b850 den farkı yok x16 slotu bile PCIe 5 niye b650 yazmışlar anlamadım.

o zaman sen a620 al

sadece özellik olarak değerlendirmiyorum colorful un verdiği bios desteği rezalet daha önce pek hoş deneyimlerim olmadı ve bu fiyata alacağın sapphire, gigabyte veya msi anakartlar da boş kartlar değiller az daha özelliği var diye colorful alınmaz
Çoğu x670 ten iyi bir ana kart ve arkadaşın dediği gibi chipsetin bir önemi yok. X870 ana kartlar ile kapışıyor bios desteği zayıf evet ama stabilse problem olmaz.

A620 hakkında bir şey konuşmadım ki b650 den iyi a620 var bütün olaya chipset deyip geçmeyin.Bu anakartin b850 den farkı yok x16 slotu bile PCIe 5 niye b650 yazmışlar anlamadım.
chipset farknın ne sunduğunu biliyo musun acaba b850 den farkı yok diyosun. konulan kompadentlerin chipsetle ne alakası var. colorful bios desteği konusunda vasat kendim de zamanında uygun diye aldım pişman oldum

Çoğu x670 ten iyi bir ana kart ve arkadaşın dediği gibi chipsetin bir önemi yok. X870 ana kartlar ile kapışıyor bios desteği zayıf evet ama stabilse problem olmaz.
aynı şeyi sana da söylüyorum acaba chipset farkının neyi değştirdiğini biliyo musunuz? pek sanmıyorum. eklenen soğutmayla m2 slotuyla chipsetin bi alakası yok a6120 ye de eklersin x870 e de ordaki farkın chipsetle alakası yok

Major bios updateler hepsi, bir önceki verisyonda tamamen BIOS değiştirmişler. Kaldı ki kim zaten minor bios için sürekli update atıyor. Bios update atamayan 2 adam yüzünden bu markayı çok kötülediler. Globale bir baksınlar tapılan anakart modellerinde her gün ne sorunlar var.

Kaldi ki 7800x3d ghz rekoru bile coloful anakartla kırıldı, OC ve moda çok açık olduğu için tercih edilmis.

Alıntıyı görüntüle

(isimbulamajım o7)
bu akşam bu ürün gelirse şöyle fiyat inerse çok iyi olur
1774015498888.webp

chipset farknın ne sunduğunu biliyo musun acaba b850 den farkı yok diyosun. konulan kompadentlerin chipsetle ne alakası var. colorful bios desteği konusunda vasat kendim de zamanında uygun diye aldım pişman oldum

aynı şeyi sana da söylüyorum acaba chipset farkının neyi değştirdiğini biliyo musunuz? pek sanmıyorum. eklenen soğutmayla m2 slotuyla chipsetin bi alakası yok a6120 ye de eklersin x870 e de ordaki farkın chipsetle alakası yok
PCIe hat sayısı değişiyor buna baglida özellikler değişiyor tabi üreticiye bağlı kimisi başka bi özelliğe paylaşır falan zart zurt ve de belli standartlar getiriyor.Bu anakartin kağıt üstünde b850 den farkı yok. Colorfulun biosu muamma zaten bende biliyorum.Benim arkadaş kullanıyor herhangi bir sorun yasamadi ama yasanmayacagi anlamına gelmiyor yada yaşanacağı.

arkadaşlar inanmayın bu yobaza dm den anakartı kötülüyor burada konu açıyor mesaj kasmak için yapılıyor ❗❗❗
(bu arada mis gibi anakart şanslıysanız üzmez)

Geri