❌İndirim Bitti! Razer Blackshark V3 5.841TL (Son 1 Yılın En İyi Fiyatı)

Bende v2 hyperspeed var yaklaşık 10 aydır kullanıyorum tek bir sıkıntısını görmedim v3 ün v2 hyperspeed den daha iyi olucağını düşünürsek alınabilir

Heralde bitmeye yakındır garantisi bir bakmam gerekiyor v2 pro 2023 yazdığını kutusundan mı gördün?
Evet. Kutusunda yazıyor sanırım kaldırmıştım. Razer yazılım ve barkod da oydu.

tabii ki geçmelisin nova olana ama bu fiyatı kaçırmamanı tavsiye ederim
hocam bendede v2x var arctisin mikrofon çok mu kötü v2xten ve v3 ile arctis arasında belirgin ne farklar var söyleyebilirseniz sevinirim bilgiili biri gibisiniz bu konularda teşekkürler şimdiden hayırlı bayramlar

hocam bendede v2x var arctisin mikrofon çok mu kötü v2xten ve v3 ile arctis arasında belirgin ne farklar var söyleyebilirseniz sevinirim bilgiili biri gibisiniz bu konularda teşekkürler şimdiden hayırlı bayramlar
Tabii ki mikrofonu kötü değil fakat Blackshark v3'ün mikrofonu daha iyi. Nova'da da çok iyi bir program olan Sonar var onu kullanmayı öğrenirsen çok iyi ses ayarı yapabilirsin mikrofon için de 2side kesinlikle alınabilecek modeller. V3 mikrofon tipi, khz, frekans ve teknoloji olarak daha iyi

V2 Hyperspeed ve V3 arasında ciddi farklar var.
V2'de 32khz çıkarılamaz mikrofon var, V3'te 48khz full band çıkarılabilir mikrofon var.
V2'de 7.1 sanal surround var V3'te 7.1.4 THX Spatial Audio var.
V3'ün gecikmesi daha düşük.
V3 başlığı 15 derece dönebiliyor.
Ayrıca V3'te HyperSpeed Wireless Gen-2 var
v2 hyperspeedte thx var hocam

Tabii ki mikrofonu kötü değil fakat Blackshark v3'ün mikrofonu daha iyi. Nova'da da çok iyi bir program olan Sonar var onu kullanmayı öğrenirsen çok iyi ses ayarı yapabilirsin mikrofon için de 2side kesinlikle alınabilecek modeller. V3 mikrofon tipi, khz, frekans ve teknoloji olarak daha iyi
ses ayarı yaparım diyorsan arctis yapmam uğraşamam diyorsan razer mı diyorsun hocam yani

1774112728363.webp

Kulaklığı 2 aydır kullanıyorum sorunuz varsa cevaplayabilirim

Nova 5 çok konforlu ve ses kalitesi iyi bir kulaklık. Razer ise mikrofonu çok iyi bir kulaklık tercih sizin

Nova 5 çok konforlu ve ses kalitesi iyi bir kulaklık. Razer ise mikrofonu çok iyi bir kulaklık tercih sizin
İkisinide denediniz mi blacksharkın ses kalitesi için daha iyi diyolar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müzik dinlemek için blackshark v3 mü nova 5 mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,198,375
Üyeler
190,357
Son üye
Oqtii
Geri