Kulaklık ses ayarı daha önemli benim için şuan razer blackshark v2 x kullanıyorum sence geçsem fark hisseder miyim? Yavaştan bozulmaya başladı çünkü razerMikrofon daha önemliyse : https://www.amazon.com.tr/dp/B0F93VMJ93
Kulaklık ses ayarı önemliyse : https://www.amazon.com.tr/dp/B0D78D88Y8/
Ama hızlı karar ver fiyatlar aşırı iyi çok durmaz gibi.
tabii ki geçmelisin nova olana ama bu fiyatı kaçırmamanı tavsiye ederimKulaklık ses ayarı daha önemli benim için şuan razer blackshark v2 x kullanıyorum sence geçsem fark hisseder miyim? Yavaştan bozulmaya başladı çünkü razer
Evet. Kutusunda yazıyor sanırım kaldırmıştım. Razer yazılım ve barkod da oydu.Heralde bitmeye yakındır garantisi bir bakmam gerekiyor v2 pro 2023 yazdığını kutusundan mı gördün?
hocam bendede v2x var arctisin mikrofon çok mu kötü v2xten ve v3 ile arctis arasında belirgin ne farklar var söyleyebilirseniz sevinirim bilgiili biri gibisiniz bu konularda teşekkürler şimdiden hayırlı bayramlartabii ki geçmelisin nova olana ama bu fiyatı kaçırmamanı tavsiye ederim
Tabii ki mikrofonu kötü değil fakat Blackshark v3'ün mikrofonu daha iyi. Nova'da da çok iyi bir program olan Sonar var onu kullanmayı öğrenirsen çok iyi ses ayarı yapabilirsin mikrofon için de 2side kesinlikle alınabilecek modeller. V3 mikrofon tipi, khz, frekans ve teknoloji olarak daha iyihocam bendede v2x var arctisin mikrofon çok mu kötü v2xten ve v3 ile arctis arasında belirgin ne farklar var söyleyebilirseniz sevinirim bilgiili biri gibisiniz bu konularda teşekkürler şimdiden hayırlı bayramlar
v2 hyperspeedte thx var hocamV2 Hyperspeed ve V3 arasında ciddi farklar var.
V2'de 32khz çıkarılamaz mikrofon var, V3'te 48khz full band çıkarılabilir mikrofon var.
V2'de 7.1 sanal surround var V3'te 7.1.4 THX Spatial Audio var.
V3'ün gecikmesi daha düşük.
V3 başlığı 15 derece dönebiliyor.
Ayrıca V3'te HyperSpeed Wireless Gen-2 var
ses ayarı yaparım diyorsan arctis yapmam uğraşamam diyorsan razer mı diyorsun hocam yaniTabii ki mikrofonu kötü değil fakat Blackshark v3'ün mikrofonu daha iyi. Nova'da da çok iyi bir program olan Sonar var onu kullanmayı öğrenirsen çok iyi ses ayarı yapabilirsin mikrofon için de 2side kesinlikle alınabilecek modeller. V3 mikrofon tipi, khz, frekans ve teknoloji olarak daha iyi
aynen öyleses ayarı yaparım diyorsan arctis yapmam uğraşamam diyorsan razer mı diyorsun hocam yani
Nova 5 çok konforlu ve ses kalitesi iyi bir kulaklık. Razer ise mikrofonu çok iyi bir kulaklık tercih sizinHangisi mantıklı ? Nova 5 6599tl'ye geliyor
https://www.amazon.com.tr/SteelSeries-Wireless-Bluetooth-Kablosuz-Kulaklığı/dp/B0D78D88Y8/ref=sr_1_1?adgrpid=134347015835&dib=eyJ2IjoiMSJ9.D6RYL2xCX1VYK9n2FwjPpsYM1ByLhjqF4hLit0721ibYoS8WU1_V8UoaZGL5nE0A0qs_t3R56sLMlh_1osSFa4x8UBaCU4ikBL1TmCvUDwgqr4TkD6RIQq8
Razer BlackShark V3 - Kablosuz E-Spor Kulaklık - TriForce 50mm Sürücü - Çıkarılabilir Geniş Bant Mikrofon - THX Spatial Audio - Kablosuz 2,4 GHz & Bluetooth - FPS Profilleri - PC/Mac | Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Razer BlackShark V3 - Kablosuz E-Spor Kulaklık - TriForce 50mm Sürücü - Çıkarılabilir Geniş Bant Mikrofon - THX Spatial Audio - Kablosuz 2,4 GHz & Bluetooth - FPS Profilleri - PC/Mac | Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
İkisinide denediniz mi blacksharkın ses kalitesi için daha iyi diyolarNova 5 çok konforlu ve ses kalitesi iyi bir kulaklık. Razer ise mikrofonu çok iyi bir kulaklık tercih sizin