mornix
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 645
hocam bulamıyorum bütçe kısıtlı olduğu içinVallahi 15 yıllık falan bir masada kullanıyorumçok önemli değil bence hoşuna gideni al masa sonuçta.
Bir şey diyim mi kanepe iyidir ya oyuncu koltuklarının çoğu görünüş. Kendim hawk fab v4 kullanıyorum memnunum ancak ergonomik koltuk almak daha iyi olur.hocam bulamıyorum bütçe kısıtlı olduğu içindaha koltukta alacağım kaç yıldır kanepede oturuyorum
kurdandan yap daha kullanışlı olur taşırken rahatlık açısındanhocam ayaklarınıda muzdan yapalımmı bari
hocam bel fıtığım çıktı kambur oldum yeni bir koltuk istiyorum ve elimdeki masada çok küçük ve bir tarafı üstte bir tarafı alttaBir şey diyim mi kanepe iyidir ya oyuncu koltuklarının çoğu görünüş. Kendim hawk fab v4 kullanıyorum memnunum ancak ergonomik koltuk almak daha iyi olur.
yok hocam istiyorsanız ddr5 ramle yapalım daha uyguna gelirkurdandan yap daha kullanışlı olur taşırken rahatlık açısından
https://forum.donanimarsivi.com/kon...-tamamlandi-yorumlarinizi-bekliyorum.1209618/hocam bel fıtığım çıktı kambur oldum yeni bir koltuk istiyorum ve elimdeki masada çok küçük ve bir tarafı üstte bir tarafı altta
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yok hocam istiyorsanız ddr5 ramle yapalım daha uyguna gelir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@SyFox hocam fikriniz varmı?
teşekkürler hocam . masalar öğrenci evinde olduğum için böyle memnun değilim hareket ediyor bacak alanı kısıtlı ama idare edicem 1sene gibihocam hayırlı olsun öncelikle biraz geç oldu ama masa nasıl memnunmusunuz