4000 tl ye siyah masa önerisi

mornix

80+ Silver
Reaksiyon skoru
645
herkese merhaba 4000 lira gibi bir bütçem var bir masa arıyorum masa büyük olması önemli 2 monitör ve kasamı koyacağım onun dışında siyah olmasıda kriterlerimden biri aklımda bir kaç model var ona göre öneririsiniz bana
1.model:MASA 1
2.model:MASA 2

Vallahi 15 yıllık falan bir masada kullanıyorum :D çok önemli değil bence hoşuna gideni al masa sonuçta.
hocam bulamıyorum bütçe kısıtlı olduğu için :) daha koltukta alacağım kaç yıldır kanepede oturuyorum

hocam bulamıyorum bütçe kısıtlı olduğu için :) daha koltukta alacağım kaç yıldır kanepede oturuyorum
Bir şey diyim mi kanepe iyidir ya oyuncu koltuklarının çoğu görünüş. Kendim hawk fab v4 kullanıyorum memnunum ancak ergonomik koltuk almak daha iyi olur.

al bütçene uygun ahşap sprey boya ile boya geç alsana siyah :kizginpeepo:

Bir şey diyim mi kanepe iyidir ya oyuncu koltuklarının çoğu görünüş. Kendim hawk fab v4 kullanıyorum memnunum ancak ergonomik koltuk almak daha iyi olur.
hocam bel fıtığım çıktı kambur oldum yeni bir koltuk istiyorum ve elimdeki masada çok küçük ve bir tarafı üstte bir tarafı altta
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kurdandan yap daha kullanışlı olur taşırken rahatlık açısından
yok hocam istiyorsanız ddr5 ramle yapalım daha uyguna gelir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@SyFox hocam fikriniz varmı?

Son düzenleme:
hocam hayırlı olsun öncelikle biraz geç oldu ama masa nasıl memnunmusunuz
teşekkürler hocam . masalar öğrenci evinde olduğum için böyle memnun değilim hareket ediyor bacak alanı kısıtlı ama idare edicem 1sene gibi

teşekkürler hocam . masalar öğrenci evinde olduğum için böyle memnun değilim hareket ediyor bacak alanı kısıtlı ama idare edicem 1sene gibi
ne dyim inşallah daha iyisi olur

Geri