Türkiyedeki en iyi e spor ekipmanları hangileri

rekabetçi oyunlarda yavaş yavaş superligh 2 superstrike a geçiyor oyuncular kulaklık yarıya bölünüyor bir kısmı cloud 2 cloud 3 mouse pad ise genllikle steelseries mouse padleri tercih ediliyor klavyede genel biryorum yapılamaz
Superlight ile superstrike arasındaki farkı anlamadım epeyden karşılaştırdıma ama arada bir fark yok valla bide birisi 6.5k biris 10 k

Superlight ile superstrike arasındaki farkı anlamadım epeyden karşılaştırdıma ama arada bir fark yok valla bide birisi 6.5k biris 10 k
kanka yeni çıktı özelliği şu klavyelerdeki rapid trigger buna eklenmiş ve switchlerin sertliğini yazılımdan ayarlayabiliyorsun şuan bu teknolojiyi onlar ilk keşfetti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

zula esporcuları öyle şeyler kullanıyordu bir kaç sene önce görmüştüm :D
zula esporcuları oynamayı bilmiyorsa ben orda esporcu olayım faceit 10 um iş yaparmıyım zulada:LOL:

kanka yeni çıktı özelliği şu klavyelerdeki rapid trigger buna eklenmiş ve switchlerin sertliğini yazılımdan ayarlayabiliyorsun şuan bu teknolojiyi onlar ilk keşfetti

zula esporcuları oynamayı bilmiyorsa ben orda esporcu olayım faceit 10 um iş yaparmıyım zulada:LOL:
valla 8lvl üstü büyük ihtimalle oranın donku falan olur :D

• Hahaha
Reaksiyonlar: Vaga
Bol reklam basılan pr ürünlerinden uzak durmak lazim

Benim klavyede de var ama rapid trigger ne anlamadım fazlada araştırmadım 8000hz ye aldım yazılımdan çıktım ondan sonra

geçen diğer tüm mouseların elinde ağrı yaptığınıda belirtmişti şekilden dolayı
1774718436778.webp

şu yollardan gelen adam isterse değişir ama berber gibi değişmiyor cok alışmış baba :kekw:

ikiside tepe ürün 5070 ile 5070ti gibi düşün

Alıntıyı görüntüle
şu yollardan gelen adam isterse değişir ama berber gibi değişmiyor cok alışmış baba :kekw:
bugün maçta pırt yaptı biraz ama yapacak bir şey yok :D

Benim klavyede de var ama rapid trigger ne anlamadım fazlada araştırmadım 8000hz ye aldım yazılımdan çıktım ondan sonra
hocam zaten şuan senin ekipmanlar iyi boşver daha iyisini napıcan

Hocam öylesine konu olsun diye 2 muahbet edek diye bide meraktan şuanda memnunum kulaklıgı 2 sendir mouseyi 1.5 senedir kulanıyorum hiç bir sorun yok klavyeyi yeni aldım önceden apex 3 tkl vardı oda iyiydi ses tekerlegi bozulmaya başlamıştı rafa kaldırdım ondan
bugün maçta pırt yaptı biraz ama yapacak bir şey yok :D

hocam zaten şuan senin ekipmanlar iyi boşver daha iyisini napıcan

Hakiki türk adam. tilt oldumu 3 15 tilt olmadımı 1.5 kda oynar mongolza karsı gördük olanları.

Alıntıyı görüntüle
:kekw:
tilt olmasa cok büyük oyuncu abi yeminederim ama ilk 3 round öldümü gg
Aynen hocam ya bencede ilk el çok önemli orda nasıl gidiyorsa oyunda ona göre gidiyor

Hocam öylesine konu olsun diye 2 muahbet edek diye bide meraktan şuanda memnunum kulaklıgı 2 sendir mouseyi 1.5 senedir kulanıyorum hiç bir sorun yok klavyeyi yeni aldım önceden apex 3 tkl vardı oda iyiydi ses tekerlegi bozulmaya başlamıştı rafa kaldırdım ondan

Aynen hocam ya bencede ilk el çok önemli orda nasıl gidiyorsa oyunda ona göre gidiyor
bir gün şans gülücek bize S tier kupa gelene kadar desteğe devam

Geri