🔥İndirim AirPods (3. Nesil) 4.499,00 TL - Outlet

DrequanN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
297

• Outlet ürünüdür.
  • Orijinal kutu içeriğinde şarj kablosu bulunan ürünler, orijinal kablosu ile birlikte gönderilecektir.
  • Ürün servis kontrolünden geçmiştir.
  • Ürünler, 2027 yılının Nisan ayına kadar garanti kapsamındadır. Garanti süresi değişkenlik gösterebilir.
  • Ürünün temsili orijinal fotoğrafıdır.
  • Ürün stoklarla sınırlıdır.
  • Pil içeren ürünlerde pil durumu değişiklik gösterebilir.
artık yok 4. nesil var ama 4. neil 6-7k arası

artıları
- magsafe ile kablosuz şarj oluyor

eksisi
- lightning girişi var

çoğu şeyi 4. nesil ile aşşağı yukarı aynı

• Outlet ürünüdür.
  • Orijinal kutu içeriğinde şarj kablosu bulunan ürünler, orijinal kablosu ile birlikte gönderilecektir.
  • Ürünler, 2027 yılının Nisan ayına kadar garanti kapsamındadır. Garanti süresi değişkenlik gösterebilir.

artıları

eksisi
- lightning girişi var

Kablosuz versiyonu değil bu, Magsafe olmaması lazım.

Şu siteden bakabilirsin yazıyyor altta
  • The Lightning Charging Case works with the Lightning connector. The MagSafe Charging Case works wirelessly with MagSafe charger and Qi-certified chargers or with the Lightning connector.
Siteden direkt alıntı yaptım, zaten ürünü biliyorum yok bu versiyonunda ama sitedeki ilgili açıklamayı da ekledim.

Görsel olarak hiçbir problem yok, kullanım izi yok. Başkasının icloud'una kayıtlı olarak geldi. Açtım sol taraftan ses gelmiyordu kutudan çıkarıldığını algılamıyordu. Resetledim şimdi ikisinden de gelmiyor. İade edicem. Bana böyle geldi diye herkese böyle olcak diye de bi durum yok fiyat uygundu şansını denemek isteyen deneyebilir.

Görsel olarak hiçbir problem yok, kullanım izi yok. Başkasının icloud'una kayıtlı olarak geldi. Açtım sol taraftan ses gelmiyordu kutudan çıkarıldığını algılamıyordu. Resetledim şimdi ikisinden de gelmiyor. İade edicem. Bana böyle geldi diye herkese böyle olcak diye de bi durum yok fiyat uygundu şansını denemek isteyen deneyebilir.
kötü gelmiş :(

• Outlet ürünüdür.

artıları

eksisi
- lightning girişi var

Silikonlu modellere alışan kişiler için, uzun kullanımda bu kulaklık tipinde olanların çoğu ciddi anlamda kulak içinde uzun süre kullanımda rahatsızlık yaşatıyor.
(TECRÜBEYLE SABİTTİR.)

İade olmayacağını garantiye yollayabileceğimi söylediler, bir gürgençler vakası daha. Nereye şikayet ediyoruz :D
THH'ye şikayet etmen gerekiyor hocam böyle durumlarda, şikayetvara da yaz istersen belki geri adım atarlar ama zannetmiyorum.

Silikonlu modellere alışan kişiler için, uzun kullanımda bu kulaklık tipinde olanların çoğu ciddi anlamda kulak içinde uzun süre kullanımda rahatsızlık yaşatıyor.
(TECRÜBEYLE SABİTTİR.)
AirPods 3 biraz öyle ama 4 güzel, yıllardır silikonlu kullanıyordum ilk hafta çok uzun takınca biraz ağrı yapıyordu yeni kulaklık normaldir dedim şuan öyle bir şey de kalmadı bazen takılı olduğunu unutuyorum kulaklığın.

Geri