❌İndirim Bitti! Raijintek Cratos Lite 850w 80+ Gold Atx 3.1 Pcıe 5.1 Siyah Güç Kaynağı 3.407TL

Keşke konunun başına fan-stop özelliğinin de sorunlu olduğunu yazsaydınız. 10-15 dakikada bir fan açıp kapanıyor. İnsanlar buna göre alsın.

Kullandıkları fanlarda kaliteli değil. Bir süre sonra ses yapmaya başlayabilir.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Direk bu bütçedede 1st silver var sadece.
1ST Player daha kötü bir güç kaynağı. Cratos Lite'da Half Bridge LLC mevcut. Aynı segment olamazlar zaten.

Keşke konunun başına fan-stop özelliğinin de sorunlu olduğunu yazsaydınız. 10-15 dakikada bir fan açıp kapanıyor. İnsanlar buna göre alsın.

1ST Player daha kötü bir güç kaynağı. Cratos Lite'da Half Bridge LLC mevcut. Aynı segment olamazlar zaten.
Ben üstte yazdım o fan olayını, 1st önerdiğim bir psu değil, bu bütçede modüler için yazdım. Enermax önerdim ben.

Ben üstte yazdım o fan olayını, 1st önerdiğim bir psu değil, bu bütçede modüler için yazdım. Enermax önerdim ben.
Pek de mantıklı bir öneri değil, arada azımsanmayacak kadar fiyat farkı mevcut. Ki ENERMAX'ın A tier bir güç kaynağı olduğu meçhul.

Pek de mantıklı bir öneri değil, arada azımsanmayacak kadar fiyat farkı mevcut. Ki ENERMAX'ın A tier bir güç kaynağı olduğu meçhul.
Modüler olması, cratos fan sorunu ve enermax malzeme kalitesi bana kalırsa aradaki fiyata değer. Test yapılmadı diye diyorsunda en fazla A- tier çıkar o psu, iç komponent kalitesi belli.

Şuan o sorunu yazdım hocam dediğiniz sorun kronik bir sorun mu ? Alan herkeste bu sorun olacak diye bir şey var mı ? Merak ettiğim için soruyum hocam feedback için teşekkür ederim bu arada.

Şuan o sorunu yazdım hocam dediğiniz sorun kronik bir sorun mu ? Alan herkeste bu sorun olacak diye bir şey var mı ? Merak ettiğim için soruyum hocam feedback için teşekkür ederim bu arada.
Fan boşta bile arada kendini açıp kapatıyormuş, çok fazla iadesi vardı. Cratos alan forumda benim gördüğüm herkes yazıyor, kimisini çok rahatsız etmiyor sanırım.

Modüler olması, cratos fan sorunu ve enermax malzeme kalitesi bana kalırsa aradaki fiyata değer. Test yapılmadı diye diyorsunda en fazla A- tier çıkar o psu, iç komponent kalitesi belli.
Sırf malzeme kalitesini iyi yapacağız diye teknik özelliklerdende kısılmış. Bulk kapasitörün en az 560uF veya 680uF olması gerekirken 390uF seçilmiş örneğin. Hold_UP süresi ATX standardını bile geçmeyebilir. Yani ENERMAX'ın tek sorunu test olmaması değil. Polimer kapasitörlerin azlığıda dikkat çekiyor. Normalde A tier sayılabilecek bir ünitede yarısının polimer, yarısının elektrolit olması beklenir. Fan kalitesi ortalama. Ne kötü ne iyi.

Direkt kronik bir sorun. Fan eğrisi sıkıntılı. Düz Cratos'un ATX 3.1 PCI-e 5.1'e revize edilmiş halinde de var. Sanr düzgün ayarlayamamış.

Sırf malzeme kalitesini iyi yapacağız diye teknik özelliklerdende kısılmış. Bulk kapasitörün en az 680uF olması gerekirken 390uF seçilmiş örneğin. Yani ENERMAXın tek sorunu test olmaması değil. Polimer kapasitörlerin azlığıda dikkat çekiyor. Normalde A tier sayılabilecek bir ünitede yarısının polimer, yarısının elektrolit olması beklenir.

Direkt kronik bir sorun. Fan eğrisi sıkıntılı. Düz Cratos'un ATX 3.1 PCI-e 5.1'e revze edilmiş halinde de var. Sanr düzgün ayarlayamamış.
Doğrudur ama cratos'tan çıkılıp enermax alınır bence. Sizin biraz daha uzmanlığınıza giriyor gibi konu ekstra öneri atabilirseniz cratos yerine alacak kişiler için iyi olur.

Doğrudur ama cratos'tan çıkılıp enermax alınır bence. Sizin biraz daha uzmanlığınıza giriyor gibi konu ekstra öneri atabilirseniz cratos yerine alacak kişiler için iyi olur.
Başka seçenek yok neredeyse. Sadece High Power element Revo var lakin Cratos Lite daha iyi bir güç kaynağı. Biraz daha üstlerde Performance FS'de var ama ENERMAX almak daha mantıklı modülerlik isteyenler için.

Ne yapalım iade edelim mi şimdi tier list te ne diye almıştım bu fiyata Gold 850 watt yok zaten.

Ne yapalım iade edelim mi şimdi tier list te ne diye almıştım bu fiyata Gold 850 watt yok zaten.
Fan kısmı rahatsız etmezse iade etmeye gerek yok.

Fiyatına göre gayet güzel. 5VSB hattının OCP'si çok yükseğe ayarlı sadece. O yüzden 5VSB hattına çok yüklenilmemesi lazım.

Geri