Enermax al, mantıksız hareket olur cratos alman.Amazondan 3800e amazon güvencesi + 3 taksit ile mi alsam n11 den 3500e mi alsam bilemedim 3800e çıkmışken 5e modüler enermax alasım geliyo psikolojik
Enermax al, mantıksız hareket olur cratos alman.Amazondan 3800e amazon güvencesi + 3 taksit ile mi alsam n11 den 3500e mi alsam bilemedim 3800e çıkmışken 5e modüler enermax alasım geliyo psikolojik
1ST Player daha kötü bir güç kaynağı. Cratos Lite'da Half Bridge LLC mevcut. Aynı segment olamazlar zaten.Direk bu bütçedede 1st silver var sadece.
Ben üstte yazdım o fan olayını, 1st önerdiğim bir psu değil, bu bütçede modüler için yazdım. Enermax önerdim ben.Keşke konunun başına fan-stop özelliğinin de sorunlu olduğunu yazsaydınız. 10-15 dakikada bir fan açıp kapanıyor. İnsanlar buna göre alsın.
Kullandıkları fanlarda kaliteli değil. Bir süre sonra ses yapmaya başlayabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1ST Player daha kötü bir güç kaynağı. Cratos Lite'da Half Bridge LLC mevcut. Aynı segment olamazlar zaten.
Pek de mantıklı bir öneri değil, arada azımsanmayacak kadar fiyat farkı mevcut. Ki ENERMAX'ın A tier bir güç kaynağı olduğu meçhul.Ben üstte yazdım o fan olayını, 1st önerdiğim bir psu değil, bu bütçede modüler için yazdım. Enermax önerdim ben.
Modüler olması, cratos fan sorunu ve enermax malzeme kalitesi bana kalırsa aradaki fiyata değer. Test yapılmadı diye diyorsunda en fazla A- tier çıkar o psu, iç komponent kalitesi belli.Pek de mantıklı bir öneri değil, arada azımsanmayacak kadar fiyat farkı mevcut. Ki ENERMAX'ın A tier bir güç kaynağı olduğu meçhul.
Şuan o sorunu yazdım hocam dediğiniz sorun kronik bir sorun mu ? Alan herkeste bu sorun olacak diye bir şey var mı ? Merak ettiğim için soruyum hocam feedback için teşekkür ederim bu arada.Keşke konunun başına fan-stop özelliğinin de sorunlu olduğunu yazsaydınız. 10-15 dakikada bir fan açıp kapanıyor. İnsanlar buna göre alsın.
Kullandıkları fanlarda kaliteli değil. Bir süre sonra ses yapmaya başlayabilir.
1ST Player daha kötü bir güç kaynağı. Cratos Lite'da Half Bridge LLC mevcut. Aynı segment olamazlar zaten.
Fan boşta bile arada kendini açıp kapatıyormuş, çok fazla iadesi vardı. Cratos alan forumda benim gördüğüm herkes yazıyor, kimisini çok rahatsız etmiyor sanırım.Şuan o sorunu yazdım hocam dediğiniz sorun kronik bir sorun mu ? Alan herkeste bu sorun olacak diye bir şey var mı ? Merak ettiğim için soruyum hocam feedback için teşekkür ederim bu arada.
Sırf malzeme kalitesini iyi yapacağız diye teknik özelliklerdende kısılmış. Bulk kapasitörün en az 560uF veya 680uF olması gerekirken 390uF seçilmiş örneğin. Hold_UP süresi ATX standardını bile geçmeyebilir. Yani ENERMAX'ın tek sorunu test olmaması değil. Polimer kapasitörlerin azlığıda dikkat çekiyor. Normalde A tier sayılabilecek bir ünitede yarısının polimer, yarısının elektrolit olması beklenir. Fan kalitesi ortalama. Ne kötü ne iyi.Modüler olması, cratos fan sorunu ve enermax malzeme kalitesi bana kalırsa aradaki fiyata değer. Test yapılmadı diye diyorsunda en fazla A- tier çıkar o psu, iç komponent kalitesi belli.
Direkt kronik bir sorun. Fan eğrisi sıkıntılı. Düz Cratos'un ATX 3.1 PCI-e 5.1'e revize edilmiş halinde de var. Sanr düzgün ayarlayamamış.Şuan o sorunu yazdım hocam dediğiniz sorun kronik bir sorun mu ? Alan herkeste bu sorun olacak diye bir şey var mı ? Merak ettiğim için soruyum hocam feedback için teşekkür ederim bu arada.
Doğrudur ama cratos'tan çıkılıp enermax alınır bence. Sizin biraz daha uzmanlığınıza giriyor gibi konu ekstra öneri atabilirseniz cratos yerine alacak kişiler için iyi olur.Sırf malzeme kalitesini iyi yapacağız diye teknik özelliklerdende kısılmış. Bulk kapasitörün en az 680uF olması gerekirken 390uF seçilmiş örneğin. Yani ENERMAXın tek sorunu test olmaması değil. Polimer kapasitörlerin azlığıda dikkat çekiyor. Normalde A tier sayılabilecek bir ünitede yarısının polimer, yarısının elektrolit olması beklenir.
Direkt kronik bir sorun. Fan eğrisi sıkıntılı. Düz Cratos'un ATX 3.1 PCI-e 5.1'e revze edilmiş halinde de var. Sanr düzgün ayarlayamamış.
Başka seçenek yok neredeyse. Sadece High Power element Revo var lakin Cratos Lite daha iyi bir güç kaynağı. Biraz daha üstlerde Performance FS'de var ama ENERMAX almak daha mantıklı modülerlik isteyenler için.Doğrudur ama cratos'tan çıkılıp enermax alınır bence. Sizin biraz daha uzmanlığınıza giriyor gibi konu ekstra öneri atabilirseniz cratos yerine alacak kişiler için iyi olur.
https://www.akakce.com/power-supply...200p-npx-gen5-1-1200-w-fiyati,1447987555.html bu model nasıl hocamBaşka seçenek yok neredeyse. Sadece High Power element Revo var lakin Cratos Lite daha iyi bir güç kaynağı. Biraz daha üstlerde Performance FS'de var ama ENERMAX almak daha mantıklı modülerlik isteyenler için.
Fan kısmı rahatsız etmezse iade etmeye gerek yok.Ne yapalım iade edelim mi şimdi tier list te ne diye almıştım bu fiyata Gold 850 watt yok zaten.
Fiyatına göre gayet güzel. 5VSB hattının OCP'si çok yükseğe ayarlı sadece. O yüzden 5VSB hattına çok yüklenilmemesi lazım.