❌İndirim Bitti! Raijintek Cratos Lite 850w 80+ Gold Atx 3.1 Pcıe 5.1 Siyah Güç Kaynağı 3.407TL

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,316
Sepete Bilgisayar Aksesuarları İndirim Kuponu diye bir kupon var 200TL'lik onu uygulayın başlıktaki fiyata düşecektir. Fiyatı uygun seviyeye inmiş gerçekten, B- Tier bir psu fan-stop özelliğinin de sorunlu, 10-15 dakikada bir fan açıp kapanıyor. Beni rahatsız etmez diyen bu fiyata değerlendirebilir.
Kaynak:
@yusuf7878 hocam

Son düzenleme:
Güzel fiyat

Kutuya kaldır üste at, kasanın içinde bu psu'larda karmaşa var ya :D
gerekmeyen kabloları kelepçele sıkıştır gitsin, pc performansına bir katkısı yok nasılsa :D yüksek bütçelerde tabi olmuşken modüler olsun derim fakat bu bütçelerde olmazsa olmaz asla değil :)

gerekmeyen kabloları kelepçele sıkıştır gitsin, pc performansına bir katkısı yok nasılsa :D yüksek bütçelerde tabi olmuşken modüler olsun derim fakat bu bütçelerde olmazsa olmaz asla değil :)
Evet ama bence psu'da bütçe esneme şansı varsa 5200e enermax hem daha güzel hemde modüler bir ürün olur. Hem kasa ferahlar. Aradaki farkada değer. Direk bu bütçedede 1st silver var sadece. Ben yanlış yönlendirmeyeyimde bu psu'danda çok memnun değiller diye biliyorum. Cratos'larda fan sorunu vardı sanki.

Evet ama bence psu'da bütçe esneme şansı varsa 5200e enermax hem daha güzel hemde modüler bir ürün olur. Hem kasa ferahlar. Aradaki farkada değer. Direk bu bütçedede 1st silver var sadece. Ben yanlış yönlendirmeyeyimde bu psu'danda çok memnun değiller diye biliyorum. Cratos'larda fan sorunu vardı sanki.
Belirli bir fiyatın üstüne çıkmadan A tier bir psu alamıyorsun zaten, her şeyin bir bedeli var

Belirli bir fiyatın üstüne çıkmadan A tier bir psu alamıyorsun zaten, her şeyin bir bedeli var
Aynen öyle, hazır fiyatıda güzelken 5000'e enermax 850w gold moduler yapıştırılır. Tabi bütçe keyfi kısılıyorsa diye yazıyorum yoksa delta psu'lara falanda dönülür altta.

dün sipariş vermiştim bugün elime ulaştı. kabloları kalın sağlam, psunun içindeki soğutma bloğu bildiğiniz ahım şahım olmayan standart kalitede. yarın sistem kurup bir test edeceğim. modülerlikten ziyade sıfır desibel dönmeyen fan olayı beni cezbettiği için satın aldım. testten sonra detay paylaşırım

Son düzenleme:
dün sipariş vermiştim bugün elime ulaştı. kabloları kalın sağlam, psunun içindeki soğutma bloğu bildiğiniz ahım şahım olmayan standart kalitede. yarın sistem kurup bir test edeceğim. modülerlikten ziyade sıfır desibel dönmeyen fan olayı beni cezbettiği için satın aldım. testten sonra detay paylaşırım
Bunda da cratos modelinde ki gibi 1sn max fan açıp kapatıyor yükte olmasa bile beni rahatsız etmiyor zaten nadiren yapıyor hocam bilginiz olsun .
9070 xt ve 13600k ile kullanıyorum kesinlikle f/p psu tavsiye ederim alacaklara 4 ay kadar önce 3900 gibi bir rakama almıştım .

Amazondan 3800e amazon güvencesi + 3 taksit ile mi alsam n11 den 3500e mi alsam bilemedim 3800e çıkmışken 5e modüler enermax alasım geliyo psikolojik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,227
Üyeler
192,960
Son üye
mansion45
Geri