furkangorur
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,609
gece indirimine giriyor mu bu? 7800x3dden geçmek istiyorum. Oyun oynamayı baya azalttım AI ve Programlama kısmına ağırlık verdiğim için intele geçmek istiyorum
Girmiyor birkaç defa bakmıştım, ama ilerde girer mi bilmiyorum.gece indirimine giriyor mu bu? 7800x3dden geçmek istiyorum. Oyun oynamayı baya azalttım AI ve Programlama kısmına ağırlık verdiğim için intele geçmek istiyorum
ultra 7 olan degil ultra 5 250k plus bak intel gene soket degiştiricek kaızga oturma bari az biraz zararla satarsıngece indirimine giriyor mu bu? 7800x3dden geçmek istiyorum. Oyun oynamayı baya azalttım AI ve Programlama kısmına ağırlık verdiğim için intele geçmek istiyorum
Sırf bu işlemci için z890 anakart bile çektim. İyi fiyata 270k plus alabilirsem Alaçamgece indirimine giriyor mu bu? 7800x3dden geçmek istiyorum. Oyun oynamayı baya azalttım AI ve Programlama kısmına ağırlık verdiğim için intele geçmek istiyorum
ultra 7 olan degil ultra 5 250k plus bak intel gene soket degiştiricek kaızga oturma bari az biraz zararla satarsın
Yav bu fiyata gayet iyi ama biraz daha düşmesi lazım 16K civarı olursa baya iyi işlemci millet niye çok gömüyor anlamadım.270k plus baya sağlam işlemci olmuş bu fiyata 285k satıyor adamlar nerdeyse
intel soket degişricek zaten niye fazla para bayılsın garanti olan bir şey zaten![]()
Abartma be king
ne zmn değiştirecek hocam tarih belli mi?intel soket degişricek zaten niye fazla para bayılsın garanti olan bir şey zaten
Şu mantığı hiç anlamıyorum zaten soket değişince ne oluyor tam olarak elindeki sistem bozuluyor mu performansı mı düşüyor ne gibi bir zararı var kullanana? Böyle bir işlemci alan biri genelde 3-5 sene değiştirmez zaten o kısmı düşünmek de mantıklı değil.ultra 7 olan degil ultra 5 250k plus bak intel gene soket degiştiricek kaızga oturma bari az biraz zararla satarsın
Ne 3-5 senesi en üst seviye render ve yüksek seviye oyun işlemcisi ben alırsam en az 7-8 yıl değişmem DDR6 alırım. Soket işi abartılıyorŞu mantığı hiç anlamıyorum zaten soket değişince ne oluyor tam olarak elindeki sistem bozuluyor mu performansı mı düşüyor ne gibi bir zararı var kullanana? Böyle bir işlemci alan biri genelde 3-5 sene değiştirmez zaten o kısmı düşünmek de mantıklı değil.