🔥İndirim Enermax Revolution III 1000W PSU 5.500TL

Keşke biraz açıklama bölümünü okusanız...

Türkçe meali: "iç kısımlar umut edici fakat Tier vermeden önce daha fazla test verisi gerekiyor."

AI daha yeni çıkmış bir modeli nereden bilsin? 5000 serisi çıktığında 5000 serisinin varlığını sorguluyordu.
2025’te çıktı diye biliyorum hocam ayrıca Marka globalde kalitesiyle bilinen markalardan biri yani kronik özel sorunu yoksa bir şeyi yoktur semek istediğinizi anladım sadece cevap vermeye çalışıyorum insanlara o yüzden uzatmak istemedim

Tier list tahmini olarak var sadece. PSU da bunlar bunlar var bu A- olur denilip konulmuş yani bir testi vs. yok. Fanından şikayetçi olan bazı kişiler var onunda dışında güzel PSU gibi ama fiyat 2 haftadır aynı bir indirim yada fiyat hatası yok ki biraz diğer sitelerede baksanız olmadığını anlarsınız.
Hocam yani 100TL indirim etiketi mi koymaları gerek illa burda konusunu açmam için ?

Yanlış anlamayın ben zaten indirimli fiyta girdi diye paylaşmmadım Fiyatı çok iyi kaçırmayın diye paylaştım çünkü ürün yeni ve emin olun fiyatı düşmeyecek aksine çıkacak düşersede bu fiyata düşmez bu kalitede (ürün ynei olduğu için bu fiyata satıyorlar şimdilik)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaliteleri benzer. Pek farkları yok. Sadece 1000W yapmak için bulk kapasitörün kapasitansı 560uF yapılmıştır, belki APFC mosfetleriyle veya doğrultucularla oynanmıştır.
Doğru onu unuttum 1000W olan 850W olandan daha fazla toleransı var

ENERMAX'ın eski kalitesi artık yok. Adamlar 2014'de güç kaynağı sektöründen çekildiler. O zamandan beri güç kaynağı üretimi yapmıyorlar. Kaliteyi düşürdüler.

1000W'ı seçerdim elbette. Bu arada belirtey,im 1000W'ın iç kısım resmi bile yok.

Yok beee hocam bence hayla kalitesi var bu alanda benden daha iyi olan kişilerdende duymuştum Enermaxın çok iyi olduğunu daha 1 sene olmadı bende ön yrgılıyfım ama. Sorna araştırdım öprendim hatt abdullah abide kaç defa kalitesinden bahsetti instagram hikayelerinde konuyla alakası varsa vs.

Ayrıca 2 yıl bire bir değişim veriyor Gaminggentr (resmi disbiratörü sorunolmaz diye düşümüyorum) ayrıca türkiyede 6 ay içinde iade hakkınız var galiba elektronik ürünlerde öyle bir muhabbet vardı diye biliyorum (emin değilim bu 6 ay mıhabbetinden bir avukattan o tarz bir şey duymuştum o kadar)

Son düzenleme:
Yok beee hocam bence hayla kalitesi var bu alanda benden daha iyi olan kişilerdende duymuştum Enermaxın çok iyi olduğunu daha 1 sene olmadı bende ön yrgılıyfım ama. Sorna araştırdım öprendim hatt abdullah abide kaç defa kalitesinden bahsetti instagram hikayelerinde konuyla alakası varsa vs.

Ayrıca 2 yıl bire bir değişim veriyor Gaminggentr (resmi disbiratörü sorunolmaz diye düşümüyorum) ayrıca türkiyede 6 ay içinde iade hakkınız var galiba elektronik ürünlerde öyle bir muhabbet vardı diye biliyorum (emin değilim bu 6 ay mıhabbetinden bir avukattan o tarz bir şey duymuştum o kadar)
ENERMAX güç kaynağı sektöründe 2000'li yıllarda top noktadaydı. Sonradan piyasayı yakalayamadılar.

Keşke birebir değişim vermeseler. Adamlar normalde 7 yıl garantili güç kaynağını sadece 2 yıl ile kakalıyorlar bize. Avrupa ülkelerine normalde 7 yıl garantiyle sunuluyor.

1000W alırdım ben şahsen. Platformlar farklı olsa bile kullanılan bileşenler benzerdir. Sadece yapılması zorunlu şeyler yapılmıştır.

Burada 850W'ın amatör testi ve iç kısmı var.
Hocam attığınız linkteki incelemede japon kapasitörü kullanmakla kalmıyor Japonynın en iyi kapasitör üreticilerinin kapasitörlerinş kulaknıyor yani yazıda bile “birinci sınıf” kapasitörler ve “enermaxin kaliteye verdiği değer” diye cümlelerde geçiyor dediğim gibi muhtmelen 1000W olanda bir fark yoktur o konuda tek fark Daha yüksek tolerans aralıkalrı flaan dır en fazla muhtemelen

Muhtemelen değil. Öyle. adam okuduğumuz tierleri yazıyor zaten 🤣
Bu arkadaş muhtemelen şuanki konudaki herkesten daha fazla psu bilgisine sahiptir, dedikleri boş değil. Biz genelde tier list bakarız, genelimiz olarak kendisi açıp kurcalayan birisi. Dinleyin, teknik kısmınıda söyleyerek konuşuyor heybeden konuşmuyor.

Bende de DFX 1350 var kapalı kutu yatıyor kenarda. Sisteme kurmak istiyorum ama çok fazla fan şikayeti var o yüzden ufaktan da korkmuyor değilim çünkü şuan ki A650GF aşırı sessiz çalışıyor daha hiç sesini duymadım, DFX ise kafasına göre arada fan açıp rahatsız ediyormuş milleti :ROFLMAO:

Hocam benim attığımda FDB Fan var yani en sessiz fan türüdür

Enermax’ın bu modelinde “Zero Fan” yani boştayken (internette gezinirken falan) Fan tam kapanıp yüke girdiğinde çalışmaya başlama olayı yok ama bu eksiklikten ziyade enermax’ın kendi tercihibunun yerine kendi teknolojileri ile yükte değilse %1-5 te mi ne dönüyor bunaayede ömrü dahada uzuyor parçaların vs. ve eğer kronik sorunlu bir fan takmamışsalar oyun oynarken bile kulağınızı psu nun dibine dayamadığınız sürece duumassınız FDB fanlarda en kötü alın teat edin beğenmezseniz şade edin 14 gün koşulsuz şartsız iade hakkınız var

Buyur dostum enermax bu sesle kullanabiliyorsan kullan. Dfx. 13 fandan çıt çıkmıyor. Birde buna bak. Adam tier yazıyor adama laf yetiştiriyorsunuz. Adam açıp bakıp gördüğüne bile 2 kere bakıyor. Sabredin illa bugün almak zorunda değilsiniz.

Buyur dostum enermax bu sesle kullanabiliyorsan kullan. Dfx. Adam tier yazıyor adama laf yetiştiriyorsunuz. Adam açıp bakıp gördüğüne bile 2 kere bakıyor. Sabredin illa bugün almak zorunda değilsiniz.
Ben konuyu çok okumadımda, enermax'ta genel hep şikayet fandan oldu. Arızalarda genelde hep fandan yaşandı. Enermax'ın fanlarına ben güvenmiyorum.

Buyur dostum enermax bu sesle kullanabiliyorsan kullan. Dfx. 13 fandan çıt çıkmıyor. Birde buna bak. Adam tier yazıyor adama laf yetiştiriyorsunuz. Adam açıp bakıp gördüğüne bile 2 kere bakıyor. Sabredin illa bugün almak zorunda değilsiniz.
Fan wobble yapıyor onumu diyorsun ?

Ben daha yeni gördüm 1000W versiyonunun bu kadar ucuz olduğunu indirim yokmuş ama paylaşması iyi olmuş, bence benim gibi yeni görenler vardır.
Bende onu diyom işte İndirim yazmıyor ama bu fiyata bedava rakiplerinin fiyatları uçmuş gitmiş fırsatçılar yüzünden en yakın rakibi attığım MSİ ürünü oda 10K fiyata satılıyor XD

Ve ürün yeni olduğu için bu fiyatta bir kaç tane sattıktan sonra bir daha bu fiyatı görmez güven bana ama admalar gelip indirim yok ganlış konu açma diyor 😁

Fanları zaten iyi değil gibi görünüyor Reddit de birisi kendi fanı değiştirip öyle kullanmaya devam etmiş.

Bu hangi model? D.F.X mi? Eğer öyleyse rulman sesi olabilir. D.F.X serisi çift bilyalı fan kullanıyor. Düşük hızda ses böyle yapar bu fan türü. Veyahut bir aralar fanlarda sıkıntı vardı. Fan yatağındaki yağ tükenip(kaçak vardı) fan dehşet ses yapıyordu. Sonradan ENERMAX ücretisz değiştirdi o sorunlu üniteleri.

Revolution III ise aynı ses bende de var. Heralde Globe fan ile ilgili bir durum. Söküp bir güzel Noctua ile değiştreceğim bende.

Son düzenleme:
konudan bağımsız high power performance serisi psu kullanıyorum 0 ses 0 sorun yaşattırdı yıllarca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,775
Son üye
Wolvthebigbad
Geri