🔥İndirim Enermax Revolution III 1000W PSU 5.500TL

Sa,

(Umarım Fiyatlandırma Hatası nedir)
Forumda bir arkadaş için PSU’lara bakınırıken Fark ettim Bu Fiyata Bedava Tier List’de A / High-End Yani en üst düzey Kapon kapasitörler Korumalar tam ATX 3.1 PCİe 5.1 yani en son güncel versiyon her şey

Enermax Revolution III ERV1000G-AHG-MAC”

Şöyle söyliyeyim bulduğum en uygun fiyatlı Rakibi bu aradaki fiyat Farkını siz düşünün

@Abdullah Hacıgül Ani gelde Enermax’ın kaliteli bir marka olduğunu anlat şunlara ben diyince clik-bait’ci oluyorum😅
kaliteli marka diye bir şey kalmadı artık
Enermaxın ve diğer markaların kötü power modelini var iyi power modelide var

Dfx 1650w evet. Yaa biri şu foto özelliğini geri getirsin işkence oldu mobilden fotk video linklemek.
Bu hangi model? D.F.X mi? Eğer öyleyse rulman sesi olabilir. D.F.X serisi çift bilyalı fan kullanıyor. Düşük hızda ses böyle yapar bu fan türü. Revolution III ise aynı ses bende de var. Heralde Globe fan ile ilgili bir durum. Söküp bir güzel Noctua ile değiştreceğim bende.

Dfx 1650w evet. Yaa biri şu foto özelliğini geri getirsin işkence oldu mobilden fotk video linklemek.
Çift bilyalı fanların genel sorunu bu oluyor. Düşük hızda rulman sesi çıkabiliyor ve genelde daha sesli oluyorlar. En sağlam fan türü olsa da getirdiği eksiler var.

Benimkide bu şekildeydi. Bendeki FDB Revolution III'dekiyle bayağı benzer. Onda da vardır belki.

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
Çift bilyalı fanların genel sorunu bu oluyor. Düşük hızda rulman sesi çıkabiliyor ve genelde daha sesli oluyorlar. En sağlam fan türü olsa da getirdiği eksiler var.
rev III en mantıklı beyaz psu demi şu an ? piyasadaki en ''uygun'' beyaz 1000-1200w psular 13-14k dan başlıyor :D

Abi 3sn den fazla dinleyemiyorum kusura bakma🤣 A850GS ve bu enermaxxdan sonra aşırı takıntılı olup lianli plat aldım kulaklıksız oyun oynayacak kadar sessiz yaptım kasayı. 3sn bile çok, senin hatırına dinledim 🥰 valla fanı da söküp ben değiştirecwksem bedave versinler psuyu yoksa elimi sürmem çakarım iadeyi

Abi 3sn den fazla dinleyemiyorum kusura bakma🤣 A850GS ve bu enermaxxdan sonra aşırı takıntılı olup lianli plat aldım kulaklıksız oyun oynayacak kadar sessiz yaptım kasayı. 3sn bile çok, senin hatırına dinledim 🥰 valla fanı da söküp ben değiştirecwksem bedave versinler psuyu yoksa elimi sürmem çakarım iadeyi
Lian li hangi psu sahipsiniz ?

sessiz psu istiyorsan asus'un üst modellerine bakacaksın :D ne msı ne de çoğu marka ses konusuna çok takılmıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
Lian li hangi psu sahipsiniz ?
Lian Li edge 850W 80+ Platinum

sessiz psu istiyorsan asus'un üst modellerine bakacaksın :D ne msı ne de çoğu marka ses konusuna çok takılmıyor.
Yok abi ben bidaha psu almam delta GPS-850HB yi aldırdınız hala hayranım çok güzel. Bir de kendim dellenip Lian Li edge 850W 80+ Platinum aldım gerekirse 10 sene böyle kullanayım elimi attığıma bişeyler oluyor.

rx 6950 xt ve a850g ye sahibim galiba benim psu ucu ucuna yetiyor sizce buna geçmeye değer mi

Lian Li edge 850W 80+ Platinum

Yok abi ben bidaha psu almam delta GPS-850HB yi aldırdınız hala hayranım çok güzel. Bir de kendim dellenip Lian Li edge 850W 80+ Platinum aldım gerekirse 10 sene böyle kullanayım elimi attığıma bişeyler oluyor.
Başkan senin bana denk gelmen mükemmel bir rastlaşma oldu :D memnunmusun psu'dan kasan ne marka ? atx 3.1 versiyonmu ? Arasam denk gelmezsin :D

Aramana gerek yok Dmden konuşmuştuk zaten kasa konusuydu ama olsun 🤣
Başkan senin bana denk gelmen mükemmel bir rastlaşma oldu :D memnunmusun psu'dan kasan ne marka ? atx 3.1 versiyonmu ? Arasam denk gelmezsin :D

Hocam benim attığımda FDB Fan var yani en sessiz fan türüdür

Enermax’ın bu modelinde “Zero Fan” yani boştayken (internette gezinirken falan) Fan tam kapanıp yüke girdiğinde çalışmaya başlama olayı yok ama bu eksiklikten ziyade enermax’ın kendi tercihibunun yerine kendi teknolojileri ile yükte değilse %1-5 te mi ne dönüyor bunaayede ömrü dahada uzuyor parçaların vs. ve eğer kronik sorunlu bir fan takmamışsalar oyun oynarken bile kulağınızı psu nun dibine dayamadığınız sürece duumassınız FDB fanlarda en kötü alın teat edin beğenmezseniz şade edin 14 gün koşulsuz şartsız iade hakkınız var
Evet fdb fanlar uzun ömürlü ve kaliteli fakat yine de böyle bir PSU da 0db olaymış iyiymiş. Şahsen PSU ihtiyacım olsa düşünmeden alırdım çünkü 5.5K ya bundan iyi bir ürün yok piyasada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,776
Son üye
Quenchh
Geri