Corsair Türkiye Garanti

Reaksiyon skoru
1
Merhabalar PC yi upgrade etmek istiyorum, başlangıçta bunları aldım ama, sonradan Corsair in Türkiye de servis problemleri olduğunu gördüm. Markayı kullananlarınız var mı , ürünleri iade mi etmeliyim. Ucuz ürünler değil sonradan pişman olur muyum?
CORSAIR Aır 5400 Kasa,
CORSAIR HX1500i PSU,
CORSAIR TITAN 360 İşlemci soğutucu,
CORSAIR LX120 fanlar

Merhabalar PC yi upgrade etmek istiyorum, başlangıçta bunları aldım ama, sonradan Corsair in Türkiye de servis problemleri olduğunu gördüm. Markayı kullananlarınız var mı , ürünleri iade mi etmeliyim. Ucuz ürünler değil sonradan pişman olur muyum?
CORSAIR Aır 5400 Kasa,
CORSAIR HX1500i PSU,
CORSAIR LX120 fanlar
Nereden satın aldınız ?

CORSAIR Aır 5400 Kasa,
CORSAIR HX1500i PSU,
CORSAIR LX120 fanlar
Psu zaten Top seviye. 750w a kadar fan dönmüyor. 10 yıl da marka garantisi var. Kaca almıştın

Kasayı, hepsiburada - Tebilion, geri kalanları Amazonun kendisinden aldım. psu 16500 aldım, aslında kaliteli bir 1000-1200w alacaktım ama 12-13k fiyatları vardı dedim az daha verip bunu aliyim bari. Yanabcı forumlarda çok övüyorlardı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sıkıntı olmaz diyorsunuz yani.

Kasayı, hepsiburada - Tebilion, geri kalanları Amazonun kendisinden aldım. psu 16500 aldım, aslında kaliteli bir 1000-1200w alacaktım ama 12-13k fiyatları vardı dedim az daha verip bunu aliyim bari. Yanabcı forumlarda çok övüyorlardı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sıkıntı olmaz diyorsunuz yani.
2 yıl sorun olmaz. 2 yıldan sonraki 10 yıl psu garantileri falan sorun oluyor, oda hepsinde sorun yd olayından dolayı.

Hepsinden kastınız diğer markalarda, Asus da dizsem aynı olacak yani

İlk kez alışveriş yapıyorsunuz gibi geldi . Heyecana gerek yok . Corsair'a bakan servisi bulmanız lazım ve nasıl destek verdilerini araştır en azından .

Geri