🔥İndirim 1ST PLAYER NGDP 1000W 80+ PLATINUM ATX3.1/PCle 5.1 GÜÇ KAYNAĞI 8.499TL

A- tier kaliteli bir psu, 10 yıl garantisi de var bu fiyata değerlendirebilir diye düşünüyorum.
Kaynak:
@yusuf7878 hocam geçilir mi kalmalımıyım mevcut ile

Fan eğrisi biraz garip geldi. 500W yükten 600W a çıkınca bir anda 10-15db den 30-35db e çıkıyor, ilginç.

A- tier kaliteli bir psu, 10 yıl garantisi de var bu fiyata değerlendirebilir diye düşünüyorum.
Kaynak:
Enermax Revolution'dan geçmeye değmez herhalde.

Fan eğrisi biraz garip geldi. 500W yükten 600W a çıkınca bir anda 10-15db den 30-35db e çıkıyor, ilginç.

Şimdi fark ettimde cybenetics test atx3.0 versiyonu olana yapılmış güncel atx 3.1 versiyonuna yaptıkları testi bulamadım acaba arada daha iyi bir fark var mıdır onu merak ettim şimdi

Lian Li 40 yılın başı düştü öyle oda 1st'nin iade gitmesine denk geldi. 1St iade giderken herşeyde bi hayır vardır dedim, çokta kovalamamak gerekiyormuş bazı şeyleri :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1st gold ise 850w gold 5500'e düşüyor arada.
7k kapalı kutu 1000 w platium edge aldim.
İns Üzmez 😂 sen niye iade ettim bu arada.

Şimdi fark ettimde cybenetics test atx3.0 versiyonu olana yapılmış güncel atx 3.1 versiyonuna yaptıkları testi bulamadım acaba arada daha iyi bir fark var mıdır onu merak ettim şimdi
3.0 ve 3.1 aynıdır muhtemelen.

Ben iade edip 1st player alırdım o daha kaliteli bana göre birde 10 yıl garantisi olması çok iyi bir olay ömürlük psu oluyor.
msi da 10 yıllık garanti veriyor

Gereksiz olur, bence msi daha iyi.
hocam ben de tierlistten bakıyorum tam anlamıyorum bi de birisi diamond diğeri gold ya ondan kararsız kaldım

msi da 10 yıllık garanti veriyor

hocam ben de tierlistten bakıyorum tam anlamıyorum bi de birisi diamond diğeri gold ya ondan kararsız kaldım
1st Player, ses konusu hariç her türlü daha kaliteli hocam; ben onu tercih ederdim şahsen. Ama MSI da iyi bir güç kaynağı, arada devasa bir fark yok. 10 yıl onun da garantisi varsa kalabilir gibi geliyor bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,951
Üyeler
191,186
Son üye
GİRİŞ
Geri