Japonyaya Giden Deneyimlemiş Arkadaşlara Birkaç Soru?

Razzwil

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
324
Arkadaşlar ileri tarihlerde japonyaya dil okuluna gitmeyi düşünüyorum şimdiden birkaç şeyleri netleştirip ayarlamaya başlayacağım

Ve bu tarz bir süreçten geçen varmı acaba önce Ev ya da yurt mu ayarlanıp ona göre mi şehir tercihi yapılmalı bilmiyorum

Öncelikle Okul olarak Human academy düşünüyorum
Şehir işi kafamı çok karıştırıyor tokyo osaka kyoto gibi seçenekler
ama tokyoyu eliyorum çok pahalı olduğu için Gönlüm osaka yönünde aslında
Bu şehirleri deneyimleyen birisi varmı acaba

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
ben de gezmeye gitmeyi düşünüyorum. saatler ve bilet hakkında bilgi sahibi arkadaşlarım taktik versin

ben de gezmeye gitmeyi düşünüyorum. saatler ve bilet hakkında bilgi sahibi arkadaşlarım taktik versin
Benimde gidesim varda biletler çok pahalı yoksa akar valla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar ileri tarihlerde japonyaya dil okuluna gitmeyi düşünüyorum şimdiden birkaç şeyleri netleştirip ayarlamaya başlayacağım

Ve bu tarz bir süreçten geçen varmı acaba önce Ev ya da yurt mu ayarlanıp ona göre mi şehir tercihi yapılmalı bilmiyorum

Hocam kiralık ev bulmak kolay değil galiba ben öyle biliyorum yurtları kötü değilse olabilir bide kiralık evden çıkarken falan evi incelemeye biri geliyo ıncığına cıncığına bakıp bi sorun falan var mı bakıyormuş

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kiralık ev bulmak kolay değil galiba ben öyle biliyorum yurtları kötü değilse olabilir bide kiralık evden çıkarken falan evi incelemeye biri geliyo ıncığına cıncığına bakıp bi sorun falan var mı bakıyormuş
Ev bulunuyor hocam bulduğum birkaç ev var ama kriterlere uygun bulmak sanırım mesele biraz onu bilemedim
Bilet için eylül aylarında bakarsanız nispeten daha uygun bilet bulabilirsiniz

yıllardır hep gitmek istiyorum hazır yeşil pasaport süresi bitmeden mezuna kala kala erteledik , kenara sırf bunun için 20 çeyrek attım oda yeterse (iyiki mezuna kalmışım dediğim tek olay :kekw: )

yıllardır hep gitmek istiyorum hazır yeşil pasaport süresi bitmeden mezuna kala kala erteledik , kenara sırf bunun için 20 çeyrek attım oda yeterse (iyiki mezuna kalmışım dediğim tek olay :kekw: )
turistik amaçlı ne kadar gideceğinize göre yeter bence özellikle bileti 20 civarına denk getirebilirseniz çok iyi olur mezun olayı iyi olmuş ama:kekw:
ne tarafları gezmeyi düşünüyorsunuz

Yeşil pasaport aktif öğrenci değilken pasif kalır bu arada 😅

Yeşil pasaport aktif öğrenci değilken pasif kalır bu arada 😅
işte bu sene tıpa atayım kendimi bi 3. girişim olacak :uzgunpeepo: o sıra birini bulup akacam tez vakitte :D
turistik amaçlı ne kadar gideceğinize göre yeter bence özellikle bileti 20 civarına denk getirebilirseniz çok iyi olur mezun olayı iyi olmuş ama:kekw:
ne tarafları gezmeyi düşünüyorsunuz
ilk amaç osaka tarafı bir yerden gezmek ordan kyoto tarafı git gel yapmak bide fujiyshida orasınında sebebi gayet açık , amaç benim normalde 1 2 yıl heves eder unuturum falan dedimde 6 yıl oldu :kekw: iki elim kanda olsada 0 japonca b1 ingilizcem ile gitcem :D bizimkilerde saldı beni ilk kez birşeye bu kadar heves ettim

işte bu sene tıpa atayım kendimi bi 3. girişim olacak :uzgunpeepo: o sıra birini bulup akacam tez vakitte :D

ilk amaç osaka tarafı bir yerden gezmek ordan kyoto tarafı git gel yapmak bide fujiyshida orasınında sebebi gayet açık , amaç benim normalde 1 2 yıl heves eder unuturum falan dedimde 6 yıl oldu :kekw: iki elim kanda olsada 0 japonca b1 ingilizcem ile gitcem :D bizimkilerde saldı beni ilk kez birşeye bu kadar heves ettim
valla gitmeden bence 1-2 çok basit kalıpları ezberlesen bile yeter diye düşünüyorum Bende uzun süredir hevesliyim japonyaya gidip kalma konusunda bakalım inşallah bu yaz sonu başvuruları başlamayı düşünüyorum
olmazsa artık sandal ayarlarız forumdan agalarla kürek çekerek :kekw: :kekw:

Hocam Tokyo Çok pahalı Osaka’da Tokyo kadar olmasada Pahalı olabilir

Ayrıca Japonyada özellikle Tokyo , Osaka ve Kyoto gibi yerler başta olmak üzere Sex sektörü çok büyük Kendinize dikkat edin (biliyorum zor ama…) şeytana uymayın hocam 😁

(Özelliklede Tokyo gibi yerlerde Aldatmak artık Normal sayılıyor çoğu kişi için daha çok cinsel ihtiyaç olarak görüyorlarmış benim duyduğum tabi he bide son w özellikle sex diye davet edip yakuza veya serserilerin yanına götürüp soyanlarda oluyor)

Geri