❌İndirim Bitti! KTC H27T22C-3 2K 210HZ 1MS GTG QHD IPS 6458TL !

Benimki ölü pixel değilde sanki renk açık kalıyor gibi sadece siyahta belli oluyor bir tanesi her renkte kırmızı olarak kalıyor. Stuck Pixel testleri varmış video şeklinde 1birkaç saat pixeli uyandırıyormuş galiba sonucu buradan yazarım tekrardan

Benimki ölü pixel değilde sanki renk açık kalıyor gibi sadece siyahta belli oluyor bir tanesi her renkte kırmızı olarak kalıyor. Stuck Pixel testleri varmış video şeklinde 1birkaç saat pixeli uyandırıyormuş galiba sonucu buradan yazarım tekrardan
Çok bi cacık çıkmazda fazlada kurcalama, ihale sana kalmasın :D Değişim istersin memnun kaldiysan.

ben de soruma şöyle bir yanıt aldım bakalım benimki de bugün teslim edilecek olarak gözüküyor gelince göreceğiz

Trendyolda monitörde dahili hoparlör olmadığı cevabını vermiş satıcı. Merak eden arkadaşlar vardı.

Arkadaşlar C3 olmadığını ve C3'ün ne olduğunu bilmeyerek aldı zaten çoğu kişi.
Biz ekstra olursa iyi olur mantığıyla araştırdık, muhtemelen c3 olmayan gelecek gibi gözüküyor. Ama zaten 8k'ya satılan bir üründü, uyguna alındı yani bu fiyatta rakibi yok C3 nasıl olmaz diyerek iade etmeyin :D C3 ekstra tuzu biberiydi, bi gelsinde monitör bakalım...

monitör ayar panelinde overclock sekmesi olması lazım
bulamadım öyle bir yer
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

amd'den Custom Resolutions'dan 200 hz aldım ama grafik ayarlarımdan 200'ü seçince piksel hatası veriyor ekran titriyor açılmıyor

Son düzenleme:
Arkadaşlar monitör bana şimdi teslim edildi, kontrol sağlıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,382
Üyeler
193,019
Son üye
ESTR-139
Geri