📍Şanlıurfa Ve Kahramanmaraş📍Okulda Silahlı Saldırı📍

Yapan çocuğun konuştuğu arjantinli birisi varmış aralarındaki konuşmadan ss atmıştı o arjantinli çocuk, o konuşmayı + çocucğun yüzünü + babasını atıyorum

babası çocuğun dediğine göre onu bpğmaya çalışmış ve büyük ihtimalel sialha erişimi onun sayesinde geliyor

fotoğraf atamıyorum

Yapan çocuğun konuştuğu arjantinli birisi varmış aralarındaki konuşmadan ss atmıştı o arjantinli çocuk, o konuşmayı + çocucğun yüzünü + babasını atıyorum

babası çocuğun dediğine göre onu bpğmaya çalışmış ve büyük ihtimalel sialha erişimi onun sayesinde geliyor

fotoğraf atamıyorum

Toplumsal çöküş ve yetersiz hukuk

8. Sınıf çocuğu bunu nasıl yapabiliyor onu anlamadım.geçen sene 8. Sınıftım şuan elime tavuk ver öldür de öldüremem ne yaşıyorlar da bu hale geliyorlar.

baba hala tutuklanmadıysa tutuklanmalı, silah namustur. Silahını çocuğun erişebileceği ve kullanabileceği şekilde saklamak büyük sorumsuzluk ve mesleğe hakarettir. Bakan istifa edene ve kurum bu güvensizlik sorununa kesin ve kalıcı bir çözüm getirene kadar öğretmenler süresiz iş bırakma eylemi yapmalı. Bu bakanın döneminde yaşananlar 1 değil 2 değil arkadaşlar, demek ki başarısız bir yöneticisin ben bunu anlarım. Senin döneminde bu olaylar yaşanmış ve sen hala laiklik vs saçma sapan toplumun sinir uçlarıyla oynayacak konularla uğraşıyorsun, bakan mısın yoksa siyasetçi misin belli değil. Siyasete bu kadar meraklıysan git milletvekili ol.

Bazı telegram ifşa ssleri çıkmış ne kadar doğru bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

istifa ederlerse napıcaklar fabrikada mı çalışıcaklar
Normalde onlara kölelik bile az ama işte

Koruma İşi Filan Hikaye Hocam Bizim Zamanımızda Böylemiydi her şey Güzeldi , Şuanki Durum Korumadan Çok Toplumsal Çöküşün Bir Eseri Bence .
Öyle zaten, Amerika’da uzun süredir çok oluyor bu işler ve emin olun tonla önlem alıyor onlar bu duruma karşı yine de oluyor.

Emin olun o ilk olayı yapan kişi diğerlerine ilham olmuştur, havalı falan gelmiştir silaha erişimi çok zor olmayan bazı tipler dur yarın ben de silahı okula götürüp böyle yapayım demiştir. Öyle şey mi olur demeyin böyle bir şeye basitçe karar verebilecek düzgün yetiştirilmemiş birsürü böyle tip var ülkede.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,181
Üyeler
192,929
Son üye
fearmpeg4
Geri