Termal macun hala kullanılırmı?

doğru ama kuruyan macun içine hava alır ve ısı iletimi dahaverimsiz olur eskiye göre.
Kurumuş macun kalitesine göre +10 dereceye kadar fark ettirebilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bazı yemeklerde su üste çıkar ya aynısı gibi. Üstte yağ altta macun şeklinde ayrışmışsa kullanma
10-12 yıllık sistemlerde ortalama 10 derece farkını görüyorum doğrudur. Genelde 3 sene kadar da kurumadan kalıyor ortalama macunlar. Sisteme bakım yapmayı seven her yıl değiştirsin istiyorsa ona karışmam zararı yok 😀

10-12 yıllık sistemlerde ortalama 10 derece farkını görüyorum doğrudur. Genelde 3 sene kadar da kurumadan kalıyor ortalama macunlar. Sisteme bakım yapmayı seven her yıl değiştirsin istiyorsa ona karışmam zararı yok 😀
Sistemi sadece tarayıcıda gezmek için kullanıyorsan 3 sene hatta 10 12 sene dayanması normal
Donanım ısınıp soğudukça macunu kenarlara kusar , ortada kalan incecik kısım da sıcaktan kavrulup taşlaşır tebeşire döner.
10 12 yılda 10derece farkını görmen mucize denebilir :D

2-3 sene önceden termal macun almıştım 1 defa kullanmıştım hala duruyor kapağı kapalı hala kullanılırmı? markası arctic mx-4.
mx4 olduğunu yeni gördüm , peçeteye hafif sık kıvamını vs belli eder zaten , kapalı güneş almayan yerde kaldıysa %90 birşeyi yoktur

Sistemi sadece tarayıcıda gezmek için kullanıyorsan 3 sene hatta 10 12 sene dayanması normal
Donanım ısınıp soğudukça macunu kenarlara kusar , ortada kalan incecik kısım da sıcaktan kavrulup taşlaşır tebeşire döner.
10 12 yılda 10derece farkını görmen mucize denebilir :D

mx4 olduğunu yeni gördüm , peçeteye hafif sık kıvamını vs belli eder zaten , kapalı güneş almayan yerde kaldıysa %90 birşeyi yoktur
dolapta kaldı yeni gördüm bende işlemciyi değiştireceğim için yeni almak istemedim o yüzden sordum, peçeteye sıktım krem gibi şuan

Kullanılır bişe olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,483
Üyeler
193,058
Son üye
tyyes
Geri