🔥İndirim 6.8 inç Panoramik AMOLED Ekranlı Xigmatek Connect Ultra 360 Sıvı Soğutma

lezGolD

80+
Reaksiyon skoru
15
Yeni dikkatimi çeken bir AIO modeline denk geldim, belki ilgilenen olur diye paylaşmak istedim.
Xigmatek Connect Ultra 360 Türkiye pazarına sanırsam yeni yeni giriş yaptı. Aslında marka, Türkiye'de daha öncesinde de birçok farklı ürünle biliniyor.
Özellikle panoramik AIO arayanlar için farklı bir alternatif olabilir diye düşünüyorum.
Trendyol Link:
BEYAZ
SİYAH
Hepsiburada Link:
BEYAZ
SİYAH

Yeni dikkatimi çeken bir AIO modeline denk geldim, belki ilgilenen olur diye paylaşmak istedim.
Xigmatek Connect Ultra 360 Türkiye pazarına sanırsam yeni yeni giriş yaptı. Aslında marka, Türkiye'de daha öncesinde de birçok farklı ürünle biliniyor.
Özellikle panoramik AIO arayanlar için farklı bir alternatif olabilir diye düşünüyorum.
Trendyol Link:
BEYAZ
SİYAH
Hepsiburada Link:
BEYAZ
SİYAH
10k da zigmatek sıvı sogutma alınmaz be

fanları kötü pompa bilgisine ulaşamadım.

Xigmatek yeni değil yıllardır görüyorum özellikle vatanda fan aksesuarları psu ve kasaları doluydu hep

Benim monitorumun ekran özelliklerinden bile uzun ve dolu dolu sıvı soğutucunun ekranının özellikleri

Xigmatek kasaları kaliteli ama fanları ve sıvı soğutucusunda emin değilim. Arctic pro 360mm çekilip üstüne artan parayla 8 inch ekran takılabilir kasaya.

Sıvı soğutma boş iş. En baba hava soğutma ile araladrında bir fark yok. dAHA güzel duruyor ama 3 5 fazla veridikten sonra maks 5 7 derece için o kadar fark göze geliyor.

Xigmatek kasaları kaliteli ama fanları ve sıvı soğutucusunda emin değilim. Arctic pro 360mm çekilip üstüne artan parayla 8 inch ekran takılabilir kasaya.
Eskiler bilir, Xigmatek sağlam markadır özellikle AM3 zamanı CPU soğutma piyasasını Thermaltake ile ele geçirmişlerdi. O zamanlar Türkiye de Nzxt, Lian li, Thermalright, Noctua gibi markalar pek yoktu hatta hiç yoktu bile denilebilir ve Asus, MSI, Gigabyte gibi devler soğutma pazarına girmemişlerdi şuan pirana gibi her yere saldırıyorlar. Velhasıl Xigmatek Türkiye'de unutulan bir marka pozisyonunda olsa da son zamanlarda yeni yeni türeyen abudik gubidik markalardan çok çok daha iyi emin olabilirsiniz.

Aslında fiyatına göre çok iyi çünkü muadilleri çok pahalı taksit olmasıda cabası ama pompa nedir ömrü ne kadardır muallakta biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,207,644
Üyeler
193,459
Son üye
escserdar
Geri