🔥İndirim Delta 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı 1561TL

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,279
Nisan ayına özel 150 TL kupon var, onu uygulayın, başlıktaki fiyata gelecektir. C tier bir PSU. Biraz sesli bir PSU ve akım korumalı prizle kullanmanızı öneririm. Bütçesi düşük olan arkadaşlar için gayet iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum.:
Kaynaklar:

• Beğen
Reaksiyonlar: Aydi
Baya iyi indirim bu arada, bir ara 750 ve 850likleri çok iyi fiyattaydı net alınır bu paraya.

Nisan ayına özel 150 TL kupon var, onu uygulayın, başlıktaki fiyata gelecektir. C tier bir PSU. Biraz sesli bir PSU ve akım korumalı prizle kullanmanızı öneririm. Bütçesi düşük olan arkadaşlar için gayet iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum.:
Kaynaklar:
1776633252393.webp

Kaynaklar:
Bedavadan biraz daha pahalı xd rehber konumda yer alıyor güzel bir psu.

750 platium aldım bir fan sesi var iğrenç herhalde bize denk geldi.
Arkadaş için Almıştım ama neyse diyorum söktük eski powerini taktık.

Daha önce paylaşacaktım ama unutmuşum 😅 iyice yaşlandık

Ekler

• 1000087787.webp
    1000087787.webp
    51.1 KB · Hit: 125
  • 1000087790.webp
    1000087790.webp
    71.6 KB · Hit: 123
Daha önce paylaşacaktım ama unutmuşum 😅 iyice yaşlandık
Satıcı ben paylaştıktan sonra ürüne 70TL zam yaptı rasgele mi denk geldi bilerek mi yaptı bilmiyorum ama bilerek yaptıysa yaptığı hiç hoş bir şey değil bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
750 platium aldım bir fan sesi var iğrenç herhalde bize denk geldi.
Arkadaş için Almıştım ama neyse diyorum söktük eski powerini taktık.
valla hocam deltanın çok sağlam olduğunu biliyorum aslında piyasanın en iyilerinden biri ama bu ses meselesi kafamı karıştırdı sökmeden önce hiç baktın mı kaç desibel ses çıkarıyordu bu delta çok mu fark ediyor diğerlerine göre

valla hocam deltanın çok sağlam olduğunu biliyorum aslında piyasanın en iyilerinden biri ama bu ses meselesi kafamı karıştırdı sökmeden önce hiç baktın mı kaç desibel ses çıkarıyordu bu delta çok mu fark ediyor diğerlerine göre
Fanda tıkırtı gibi ses var denk gelmiş olabilir illa arada sorunlu ürünler çıkıyor.
Birde 2 tane CPU kablosu çıkmıyor lazım olursa PCI-e 1 tanesini CPU çevirici kablo çıkıyor mantıksız geldi böyle olması.
850 watt aşağısı böyle çıkıyor galiba emin değilim alan arkadaşlara sormak lazım 850 leri.
Fiyat olarak yoksa güzel.

kral 750 watt gold kullanıyorum. Baya araştırıp aldım. Baya sağlam ve kaliteli marka bir PSU. Fakat sesden ben de muzdaripim. Fanı çok sesli çalışıyor. Eğer kulaklıkla kullanırım sorun olmaz dersen al geç, ama sesinden rahatsız olurum dersen başka markalara bakmanı öneririm.

kral 750 watt gold kullanıyorum. Baya araştırıp aldım. Baya sağlam ve kaliteli marka bir PSU. Fakat sesden ben de muzdaripim. Fanı çok sesli çalışıyor. Eğer kulaklıkla kullanırım sorun olmaz dersen al geç, ama sesinden rahatsız olurum dersen başka markalara bakmanı öneririm.
hocam cok tşk oyun oyun oynayınca pek ses önemi kalmıyor ama film izleken veya windows'la uğraşırken rahatsız eder dediğiniz gibi kalite bakımında bende biraz araştırdım çok iyi bir kaliteye sahip ama sunucu odaklı bir power olduğu için ses kesinlikle rahatsız eder (y)

750w platinium modelini almıştım. Kalite olarak güzeldir belki ama şalter attırıyordu benim evde. Aşırı cw sesi mevcuttu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

750w platinium modelini almıştım. Kalite olarak güzeldir belki ama şalter attırıyordu benim evde. Aşırı cw sesi mevcuttu.
Oyunlardan atıyordu pc durduk yere, kasadaki her şeyi garantiye yolladım olmadı. En son psu değiştirdim deltadan msi a geçtim ve düzeldi sorunum. Bana kötü bir ürün denk gelmiş de olabilir ancak dikkatli olmak gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,954
Üyeler
192,843
Son üye
Arifxxx32
Geri