Türk Telekom Mevcut Kullanıcılar - İndirimli Prime Paketleri (+Hediye Çeki)

moonshine07

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
380
Son bir haftadır mevcut kullanıcılara yeni paketlerde güzel indirimler uygulanıyor.

Diğer operatörlere göre epey avantajlı paketler var. Özellikle "Yeni Nesil Prime" tarifelerinde sınırsız sosyal medya ve youtube + internet paketi şeklinde paketler mevcut. Kampanyalar kişiye özel olduğu için fiyatlar değişiklik gösterebilir, bugün bana 750TL çıkan bir kampanya bir yakınımda 860TL çıktı fakat onda da güzel bir paket denk getirebildik.

Ayrıca yeni paketlerden "Yeni Nesil Prime" olan paketleri seçerseniz 500TL Amazon, Google Play ve Appstore hediye çeki kampanyası var, bir platform seçip indirim alabiliyorsunuz.

Kişiye özel olduğu için fiyatlar değişebilir.

Ekler

• Screenshot_20260419_170713_Trk Telekom.webp
    Screenshot_20260419_170713_Trk Telekom.webp
    340.2 KB · Hit: 1,064
  • 500tl.webp
    500tl.webp
    70.3 KB · Hit: 1,060
Son bir haftadır mevcut kullanıcılara yeni paketlerde güzel indirimler uygulanıyor.

Diğer operatörlere göre epey avantajlı paketler var. Özellikle "Yeni Nesil Prime" tarifelerinde sınırsız sosyal medya ve youtube + internet paketi şeklinde paketler mevcut. Kampanyalar kişiye özel olduğu için fiyatlar değişiklik gösterebilir, bugün bana 750TL çıkan bir kampanya bir yakınımda 860TL çıktı fakat onda da güzel bir paket denk getirebildik.

Ayrıca yeni paketlerden "Yeni Nesil Prime" olan paketleri seçerseniz 500TL Amazon, Google Play ve Appstore hediye çeki kampanyası var, bir platform seçip indirim alabiliyorsunuz.

Kişiye özel olduğu için fiyatlar değişebilir.
su siralar taahhut yenileyecem guzel bi firsat vardi tikladim anasayfaya geri dondum o firsat kayboldu arada tekrar kontrol etmek lazim yeni kampanyalar cikiyor bahsettikleriniz bende yok mesela

prime sınırsızla ne proxy yapılır be :D 1500 lira sınırsız tarife için iyi fiyat sanki pcdede kullanılabiliyorsa çünkü bazen sözleşmeye onu ekliyorlar.

su siralar taahhut yenileyecem guzel bi firsat vardi tikladim anasayfaya geri dondum o firsat kayboldu arada tekrar kontrol etmek lazim yeni kampanyalar cikiyor bahsettikleriniz bende yok mesela
Türk telekom mobil uygulamasında "Size Özel" kısmında paketler hep görünüyordu bende dört, beş gündür. Bu yüzden paylaştım. Kişiye özel olabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

prime sınırsızla ne proxy yapılır be :D 1500 lira sınırsız tarife için iyi fiyat sanki pcdede kullanılabiliyorsa çünkü bazen sözleşmeye onu ekliyorlar.
Maalesef Prime Sınırsız paketinde hotspot paylaşımı 15GB ile sınırlı tutulmuş. Tethering veya farklı türden bir paylaşım ile aşılır mı emin değilim.

Teşekkürler hocam tarifem bitiyodu. Bana %40 indirimli göründü. 100 gb internet sınırsız sosyal medya sms ve dakika olan 600 e geldi.

sınırsız olan 1900 TL çıkıyor bende 150gb 1500TL biraz daha pahalı sizin tarifelere göre.

15 gb hotspot limiti var hiçbir yerde belirtmemişler mobilde. bilgisayarda siteden bakınca aynı paketin detaylarında en sonda yazmışlar. sınırsıza güvenip almamak lazım.

proxy ile nasıl çözülür?

bende youtube sınırsız paketi var telefonda mobilde sıkıntı yok. telefon internetini bilgisayara paylaşıp büyük ekranda youtube sınırsız kotadan düşmeden izlemek istiyorum nasıl yaparım köyde sabit internet yok mobil internetle idare ediyorum çünlü?

keentic modem var TTL 65 yapınca falan filan ayarlar var siteyi mobil olarak açacaksın falan birşeyler yapsan bile yinede algılayabilir bilgisayar olduğunu diyorlar.

sınırsız olan 1900 TL çıkıyor bende 150gb 1500TL biraz daha pahalı sizin tarifelere göre.
Tahminime göre mevcut paketlere göre indirim oranları belirtmişler. Birkaç gün kontrol etmekte fayda var bana "Yeni Nesil Prime" olmayan paketler sonradan eklendi mesela.

Sınırsızda neden 3gb hediye var? Zaten sınırsız değil mi

Teşekkürler hocam tarifem bitiyodu. Bana %40 indirimli göründü. 100 gb internet sınırsız sosyal medya sms ve dakika olan 600 e geldi.
çok iyi fiyat 560tl ye ben 60gb olanını kullanıyorum birkaç ay kaldı bende güncel böyle şuan.
94822.webp

Tahminime göre mevcut paketlere göre indirim oranları belirtmişler. Birkaç gün kontrol etmekte fayda var bana "Yeni Nesil Prime" olmayan paketler sonradan eklendi mesela.
yeni yenilemiştim ben tarifeyi belkide o yüzdendir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,927
Üyeler
192,831
Son üye
Eymen1719
Geri