jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,203
Benim kişisel favorim h6 flow ama v100r da aşırı iyi.Yani kasa kasadır yine . V100r den iyi kasa görmedim daha herhalde
Benim kişisel favorim h6 flow ama v100r da aşırı iyi.Yani kasa kasadır yine . V100r den iyi kasa görmedim daha herhalde
Beğenemedim çapraz durması hoşuma gitmedi ama kesinlikle kötü durmuyorBenim kişisel favorim h6 flow ama v100r da aşırı iyi.
Hava akışı müthiş o kasanın ondan dolayıBeğenemedim çapraz durması hoşuma gitmedi ama kesinlikle kötü durmuyor
Lian Li VECTOR V100R yerine bu kasa olabilirBedava bu arada.
Tamamen sana kalmış hoşuna gittiyse evet olabilir.Lian Li VECTOR V100R yerine bu kasa olabilir
fan kısmı yeterlimi acaba bundaTamamen sana kalmış hoşuna gittiyse evet olabilir.
2 fan yetmiyor maalesef ekstra alman gerekebilir. Ama kasa dev gibi.fan kısmı yeterlimi acaba bunda
bu olmayabilir ozaman çünkü yakın tarihde fan filan almaya para kalmicak2 fan yetmiyor maalesef ekstra alman gerekebilir. Ama kasa dev gibi.
2 tane varmışKasada kac fan var toplamda ?
Sen o zaman v100r ile keyfine bakbu olmayabilir ozaman çünkü yakın tarihde fan filan almaya para kalmicak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2 tane varmış
Fanı hakkında bilgim yok ama konudan bağımsız h9 flow fanlarını kullanmıştım onlar bir tık sesliydi ama sesden rahatsız olmama rağmen beni çok yormamıştıBunun fanlar 3pin pwm olmayan fan sanırım nzxt'nin fanları zaten berbat oluyor.