18.50Aynısını aldım hala onay bekliyor sipariş saati nedir hocam
Onlar arıyormuş sıra sıra şuan öyle söyledi zorladım değişim yapıcakları rami söylediler bana. Yarın gün içinde aranıp onay verin dedi. Eğer sizde iptal yediyseniz yarın gün içinde aranıcaksınız muhtemelen.Onlar mı aradı yoksa sen mi aradın?
onlar teklif ediyor ama zaten 1 tane teklif ediyolar bana gelen rami üste yazdım aynı ram yaBenim aldığım modelde o muadil ürünü kendin mi seçiyorsun onlar mı teklif ediyor
bu da iyi zaten ho allahtan 5600 falan önermemişlerOnlar arıyormuş sıra sıra şuan öyle söyledi zorladım değişim yapıcakları rami söylediler bana. Yarın gün içinde aranıp onay verin dedi. Eğer sizde iptal yediyseniz yarın gün içinde aranıcaksınız muhtemelen.
https://www.vatanbilgisayar.com/xpg...5-6400mhz-cl32-1-40v-rgb-dual-kit-pc-ram.html
xpc lancer neon 16x2 nin muadili olarak bunu önerdiler kabul ettim beyler haberiniz olsun.
onlar teklif ediyor ama zaten 1 tane teklif ediyolar bana gelen rami üste yazdım aynı ram ya
Bence yoksa uygun bu ramOnlar arıyormuş sıra sıra şuan öyle söyledi zorladım değişim yapıcakları rami söylediler bana. Yarın gün içinde aranıp onay verin dedi. Eğer sizde iptal yediyseniz yarın gün içinde aranıcaksınız muhtemelen.
https://www.vatanbilgisayar.com/xpg...5-6400mhz-cl32-1-40v-rgb-dual-kit-pc-ram.html
xpc lancer neon 16x2 nin muadili olarak bunu önerdiler kabul ettim beyler haberiniz olsun.
onlar teklif ediyor ama zaten 1 tane teklif ediyolar bana gelen rami üste yazdım aynı ram ya
mh arıyor teklifi satış birimi yapıyormuş yarın gün içinde aranıcaksınız dendi bekleyin kanka kesin bilgi bu arada şimdi konuştum bende teklifi almadım daha sadece hangi rami teklif ettiklerini öğrendimMh mi arıyor sen mi aradın ben de merak ettim
Sen iptal yemiş miydin yoksa onay bekliyorda mıydı? Bende aynı ürünü aldım 18.57 bugün onaylanıp sonra tekrar beklemeye düştü.Onlar arıyormuş sıra sıra şuan öyle söyledi zorladım değişim yapıcakları rami söylediler bana. Yarın gün içinde aranıp onay verin dedi. Eğer sizde iptal yediyseniz yarın gün içinde aranıcaksınız muhtemelen.
Satış onayında kalmıştı benimkiSen iptal yemiş miydin yoksa onay bekliyorda mıydı? Bende aynı ürünü aldım 18.57 bugün onaylanıp sonra tekrar beklemeye düştü.
Az önce aradım. direkt ücret iadesi yapılacak dendi. muadil ürün için mail atın dedilerSatış onayında kalmıştı benimki
kanka arama zaten böyle derler. Sen aranıcaksın yarını bekle. Aradıgında direkt iptal falan da etmesinler diye riske girmeyin işte. Onu anlatmaya çalışıyorumAz önce aradım. direkt ücret iadesi yapılacak dendi. muadil ürün için mail atın dediler
Hynixlerin overclock avantaji var degil mi, gerci gerek var mi 3-5 fps farkettiriyorsa. Bendeki 5600Mhzyi 6000Mhzye cekmeyi deneyecegim ilerde Samsung B-dieydi yer mi bilmiyorum ama yemese de cinebench skorlari filan 9800x3dyle gayet iyi gorunuyorSK Hynix modüller gerçekten sağlam ama gidip de AMD tarafında önerilen hızların üstüne çıkılmaması lazım bence ne gerek var![]()