İptalde miydi satış onayında mıydı?Az önce aradım. direkt ücret iadesi yapılacak dendi. muadil ürün için mail atın dediler
İptalde miydi satış onayında mıydı?Az önce aradım. direkt ücret iadesi yapılacak dendi. muadil ürün için mail atın dediler
dün onaylanmıştı bugün iptal edildi. SMS gelince aramıştımİptalde miydi satış onayında mıydı?
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1i6FtFK5rkYmqEtb_Gaj8hE14rbCYgHCku7gO3M_LLSU/edit?gid=0#gid=0 buna bakabilirsin ama ilk videoyu izle benceHynixlerin overclock avantaji var degil mi, gerci gerek var mi 3-5 fps farkettiriyorsa. Bendeki 5600Mhzyi 6000Mhzye cekmeyi deneyecegim ilerde Samsung B-dieydi yer mi bilmiyorum ama yemese de cinebench skorlari filan 9800x3dyle gayet iyi gorunuyor
Belki bir firsat daha cikar da 8400Mhzlere bakarim anakart destegi varken ama ramler icin indirimli fiyatlar bile absurt geliyor. O paraya yakin kisa sure once Crimson Desert hediyesiyle 9800x3d aldim yaw
Yani işlemciler de belli bir seviyede MHz çalıştırabiliyor ondan dolayı şimdilik önerilenlerin üstünde yapmak stabiliteyi bozar 6000-6400 MHz ve CL30-28 iyi seviyelerHynixlerin overclock avantaji var degil mi, gerci gerek var mi 3-5 fps farkettiriyorsa. Bendeki 5600Mhzyi 6000Mhzye cekmeyi deneyecegim ilerde Samsung B-dieydi yer mi bilmiyorum ama yemese de cinebench skorlari filan 9800x3dyle gayet iyi gorunuyor
Belki bir firsat daha cikar da 8400Mhzlere bakarim anakart destegi varken ama ramler icin indirimli fiyatlar bile absurt geliyor. O paraya yakin kisa sure once Crimson Desert hediyesiyle 9800x3d aldim yaw
geçen ayı diyosan 23 marttı pazartesi günüBeyler İlk olan ram indirimi hangi gün olmuştu
Bu saatten sonra stok eklenmesi, ya da yeni indirim çok zor fena mal boşalttı Vatan.Beyler şu sohbeti ram bölümünde mi yapsanızmesaj geliyor gelişme olduk sanıyoruz yanlış anlamayın lütfen
23 nisana özel indirim olur muBu saatten sonra stok eklenmesi, ya da yeni indirim çok zor fena mal boşalttı Vatan.
hazır sistem bekliyorum ben, keşke ramsiz alma imkanı da yapsalar23 nisana özel indirim olur mu
bu ürünü aldım kargoya verildi bende ama hepsiburadan aldım.İptal olan arkadaşlar ağırlıklı bu ürün mü?
ddr4 mü ddr5 mi?benim iptal olmadı 2 adet ram aldım biri onaylandı biri kargo bekliyor
ben de aynısı hepsiden aldım sen sslemiştin herhalde ilk sayfalarda senden görüp almıştım bekliyorum cansın ve de varsın bir de vatandan 2x32 çektim ikisini de vatandan almış olsam birine net çökerlerdi su an ikisine de çökemezler gibime geliyorbu ürünü aldım kargoya verildi bende ama hepsiburadan aldım.
Vatanda stokta -30 kalan -25 kalan gibi azalıyordu 0a gelince 1-2 kere stok açıldı sonra tamamen kaldırıldı. Mağazalarda olmayan stokları sattılar bence. Hepsiburada dan sipariş verenlerde iptal yiyen yok sanırım
Alıntıyı görüntüle