❌İndirim Bitti! Iffalcon 55U95A 4K Ultra HD 55" MiniLED TV 40.999 TL

Bilmiyordum sağolun hocam. Ben iffalcon veya bu tcl arasında kalmıştım 60k görünce geri çekilmiştim takip edeyim denk gelirse alayım. Bu tcl oyun oynamaya uygun mu hocam? Hikayeli oyunlar.
Hocam TCL ile İFFALCON aynı marka zaten. Aynı ürünün etiketi farklı hangisi ucuzsa onu alın.

Hocam TCL ile İFFALCON aynı marka zaten. Aynı ürünün etiketi farklı hangisi ucuzsa onu alın.
Panel falan aynı mı oluyo? Fiyat farkı neden oluyo ordaki. İffalcon daha ucuz tcl ye göre baktığımda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Doğrudur C5 serisinin 48" modeli. Fakat hep teşhir var farkettiyseniz stokları tükendi.
Oled de teşhir ürün sıkıntı gibi yanma falan. Ama mağazada fiyatı daha uygun olur gibi. Teşhir olduğu için

Son düzenleme:
Panel falan aynı mı oluyo? Fiyat farkı neden oluyo ordaki. İffalcon daha ucuz tcl ye göre baktığımda

Oled de teşhir ürün sıkıntı gibi yanma falan. Ama mağazada fiyatı daha uygun olur gibi. Teşhir olduğu için
Oledde aynı demoyu döndürüp durdularsa risk var.

Hocam fiyatlar dalgalı ama bu fiyatlara alternatifler varken tekrar indirime girebilir. Benim en büyük pişmanlığım 39 bin liraya 48" LG Oled C5'i almamak oldu.
41.400 TL ye almıştım nazar boncuğu olsun diyorum 🙂 ama yalan yok ben aldıktan 3 hafta sonra iffalcon ve nexstar uyguna 65'' çıkarmıştı içimde biraz ukte kaldı ama oled oleddir diyerek avutuyorum. Monitör + TV olarak kullandığım için oyunlarda ve masaüstünde avantajlı oluyor. Blooming, ghosting, ışık sızması vs derdi yok.

LG OLED48C54LA 48 inç 121 cm 4K OLED evo Smart TV AI Sihirli Kumanda webOS25

Vatanda 50 bine satiliyo bu. Aynısı mı acaba
Evet.
10745.webp

az daha koyun tlc q6c alın. her ne kadar tlcnin alt markası olarak söylense bile iffalcon asla tercih etmem. hayır markanın yazılısı bile güven vermiyor.

LG Türkiye net bilgi vermiyor. Servis karar verir diyor. Ben ekranı uzun saatler kullandığım için o yüzden vazgeçmiştim.
Servise kaliyorsa geçmiş olsun. Yarın panel elimizde kalır😁 iffalcon daha mantıklı bu piyasada. Bu fiyata daha iyisi yok gibi yakın fiyatta bile. Özellik bakımından tabi ki.

LG Türkiye net bilgi vermiyor. Servis karar verir diyor. Ben ekranı uzun saatler kullandığım için o yüzden vazgeçmiştim.
Servisten birisiyle görüştüm geçen TV kurulumunda, kendisinin dediği şey oled alma 3 yıl içerisinde çoğu arıza yapıyor dedi. Tamiri olmuyor zaten, arizada yapiyor servislerde herşeyi kullanıcı hatasına itiyor. Çok yoruyorlar adamı, Kullanirim arizalaninca atarim mantigiyla aliyorsan al yoksa alma dedi. Zaten dikkat ederseniz ikinci el oled'ler satılmıyor, teknoloji bilen hiçkimse garantisi bitmiş olede yanaşmıyor. Oled'in ömrü genelde 3 yıl 5 yıl arasıdır. Salon TV'si olmaz oled TV'den. LG garantisinide hiç beğenmiyorlar diye biliyorum.

Bir süredir stoklarda yoktu 3 Ay önce Lansman fiyatıyla 37.000 TL 3 Taksitle almıştım aşırı memnunum. 41 Bin TL den tekrar stoklara girmiş bayadır stoklarda yoktu diye hatırlıyorum. Değerlendirilebilir. F/P MiniLED arayanlar çökebilir.

su haberi gordum ama hepsıburada da bulamadım. Bende mi gozukmuyor acaba

Servise kaliyorsa geçmiş olsun. Yarın panel elimizde kalır😁 iffalcon daha mantıklı bu piyasada. Bu fiyata daha iyisi yok gibi yakın fiyatta bile. Özellik bakımından tabi ki.
50 inç modelini aldım. Karartma bölgesi az olduğu için siyah performansı kötü. Film açtım üst ve alt siyah bantlar gri. Filmin zevkinin içine ediyor. İade edeceğim.

beyler 55'' var bizde ocak ayında aldık tam f/p özellikle müstakil evde oturuyorsanız kendi sesi müthiş. oled yanma korkusu olanlar gönül rahatlığıyla alsınlar. babam çok haber izler sabahtan akşama ulusal kanallar açık daha gölgelenme yok. görüntü aynı sinema gibi parlaklığı gündüz film izlerken bile iyi daha ne olsun. siyahlar müthiş. ben bu tvyi almadan önce samsung 2k oled monitörü aldım keşke almasaydım diyorum çünkü tvlerde smooth özelliği var görüntüler daha akışkan oluyor. normalde dizileri monitörde izlerden şimdi direkt tvde açıyorum yağ gibi mübarek. alanlara şimdiden h.o.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,983
Üyeler
192,850
Son üye
fwimner
Geri