Yardım Nasıl bir Powerbank tercih etmeliyim?

catsped

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,253
Daha önceden 65W bir Powerbank kullanmıştım. Powerbank'i şarj etmeye çalışırken şarj adaptörüm ateş gibi oluyordu. Temas dahi edemiyordum. Daha sonradan bakındım meğersem adaptörü sürekli maksimumda çalıştırdığı için aşırı ısınma oluyormuş. Adaptörün desteklediği maksimum güçle eşdeğer Powerbank alınması gerekiyormuş.

Şarj Adaptörüm: https://www.samsung.com/tr/mobile-accessories/25w-power-adapter-black-ep-t2510nbegww/

20,000 mAh, Samsung hızlı şarj destekleyen fiyat/performans Powerbank önerebilir misiniz? Ben sadece aşağıdakileri bulabildim ama bunlar Samsung hızlı şarj destekliyor mu bilmiyorum.

a.webp
Screenshot_6.webp

Spigeni kullanıyorum çok memnunum alternatif olarak 20w olarak bu model var daha ucuz https://ty.gl/pwgdq252o6nke
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2.görseldekinin aynısıymış attığım

Şarj adaptörünüz ısınıyor mu? 30W olduğu için çekiniyorum sürekli maksimum yükte çalışacak
Apple adaptör kullanıyorum az biraz ısınıyor.2. Attığınızı anneme aldım biraz ağır görünüş olarak kaba duruyor ilki de ağır ancak daha hoş tasarımı var.İndirim kupon vs gelirse spigen alın bana kalırsa.

Apple adaptör kullanıyorum az biraz ısınıyor.2. Attığınızı anneme aldım biraz ağır görünüş olarak kaba duruyor ilki de ağır ancak daha hoş tasarımı var.İndirim kupon vs gelirse spigen alın bana kalırsa.
Spigen benim de içime siniyor özellikle kılıfının olması aşırı güzel ama dediğim gibi bu 30W mevzusu bi düşündürüyor çünkü 65W ile şarj olan Powerbank'i taktığımda patlayacak gibi ısınıyordu üçlü pirizi eritmişti adaptör maksimum 25W ama bu 30W çekmeye çalışacak yine yüksek güçte çalışacak yine ısınacak emin olamıyorum ayrıca Spigen'den alanların bazılarında 4. tik dolmuyormuş bazılarında hiç şarj olmuyormuş defalarca kez değişime gönderen olmuş böyle bir şey yaşadınız mı? 20,000 mAh olanı ilk çıktığı zamanlardaki gibi 1,000 liralara düşse keşke.

Spigen benim de içime siniyor özellikle kılıfının olması aşırı güzel ama dediğim gibi bu 30W mevzusu bi düşündürüyor çünkü 65W ile şarj olan Powerbank'i taktığımda patlayacak gibi ısınıyordu üçlü pirizi eritmişti adaptör maksimum 25W ama bu 30W çekmeye çalışacak yine yüksek güçte çalışacak yine ısınacak emin olamıyorum ayrıca Spigen'den alanların bazılarında 4. tik dolmuyormuş bazılarında hiç şarj olmuyormuş defalarca kez değişime gönderen olmuş böyle bir şey yaşadınız mı? 20,000 mAh olanı ilk çıktığı zamanlardaki gibi 1,000 liralara düşse keşke.
3 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım şükür.

hala satılıyor mu, bütçe yeter mi bilmiyorum ama samsungun kendi powerbanklerini tavsiye ediyorum.

eskiden philips marka powerbank kullanırken sarj adaptörü alev topuna dönüyordu. telefonda aynı şekil feci ısınıyordu ve tam sarj normalde 3 gidiyorsa powerbankle 1 gidiyordu.

samsung powerbank aldığımdan beri iki sorunuda yaşamıyorum. s10e ve s25+ telefonlarda memnun kaldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,903
Üyeler
193,188
Son üye
FearlessX12
Geri