🔥İndirim Gigabyte X870 EAGLE WIFI7 10.400 TL 🆓🆓🆓🆓

bende bunu salayım

Bu bütçelerdeki en iyi beyaz anakart. Sapphire in biosunda herhangi bir problem olduğunuda düşünmüyorum şahsen beyaz anakart arasam alırdım.
MSI BEYAZ bende bunu düşünüyordum. markası da cezbetti. hangisi mantıklı?

x870 ihtiyacı olan dönüp buna bakmaz dahi bunun üst seviye bir b850 den farkı yok hatta çoğu üst segment b850 den daha aşağıda bir kart, aaa ucuza x870 hemen çök diyen tayfayı yemlemek için bir kart başka bir şey değil.

x870 ihtiyacı olan dönüp buna bakmaz dahi bunun üst seviye bir b850 den farkı yok hatta çoğu üst segment b850 den daha aşağıda bir kart, aaa ucuza x870 hemen çök diyen tayfayı yemlemek için bir kart başka bir şey değil.
ne alınabilir hocam bu bütçelerde ?

bende bunu salayım
Entegre ses yongasi (ALC 897) haricinde baya iyi moboya benziyor. Techpowerup Nitro+ modelini incelemis fiyatindan buyuk is cikariyor gibi. Bios sorunu var mi bilmem ama en son guncellemeyi Ocakta almis, sistem stabilse surekli guncellemeye de gerek kalmaz ama.

Kullanici yorumlarini da arastirmak lazim.

Entegre ses yongasi (ALC 897) haricinde baya iyi moboya benziyor. Techpowerup Nitro+ modelini incelemis fiyatindan buyuk is cikariyor gibi. Bios sorunu var mi bilmem ama en son guncellemeyi Ocakta almis, sistem stabilse surekli guncellemeye de gerek kalmaz ama.

Bios güncellemeleri neye göre geliyor bir fikriniz var mı ? AMD tarafı çıkartıyor neredeyse tüm biosları Motherboard vendorlarda paylaşıyor

ben sapphire nitro aldım atx b850 iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum. hiç anlamıyorum amd anakartlardan.
Atx olanımı çektin matx olanmı ? Sanki sen pure olani almistin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kartin tek kotu yani ses yongasi harici guzel kart.

gri aldım atx

Bios güncellemeleri neye göre geliyor bir fikriniz var mı ? AMD tarafı çıkartıyor neredeyse tüm biosları Motherboard vendorlarda paylaşıyor
Uretiicler kozmetik ayarli bioslari da kendi cikartiyordur. Orn. Msi anakartlarda en son Mart guncellemesi gordum, Sapphirein en son Ocak ayi. Beta bios yeirne final surumleri tercih edip mobolarina uyarliyor olabilir Sapphire, bilemiyorum. Nitro+ modeli teknik incelemeden birkac eksi haric iyi cikmis, kullananlar yorumlasa daha iyi.

Aslinda bu da dacli kulaklikla veya harici ses kartiyla asilabilecek durum. Basliktaki anakarttan daha mantikli geldi bana da.

ne alınabilir hocam bu bütçelerde ?
b850 olan bir sürü model var 9-12 arası soğuması daha iyi port destekleri daha iyi olan x870 lerin giriş segmentlerde x ibaresini alabilmesinin tek ebebi usb 4.0, ben üstüne 1-2 daha koyar daha da iyi olan üst segment b850 alırım ki zaten öyle yaptım kendim şahsen 15 e rog b850e aldım indirimde o zaman da vardı böyle 10-11 e x870 diye satılan sahte x870 ler, oysaki chipsetleri b850 ile aynı, ha adam pro seviyede iş yapıyodur tüm portları ve slotları doldurup bir çok ekipman bağlıyodur gerek usbden gerek diğer girişlerden o zaman tek seçeneği var gerçek x870 olan x870E almak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,947
Üyeler
192,840
Son üye
Kingg
Geri