kral 3 tane farklı ram alıyon ne bekliyosun ki? vatan iptal hakkını zaten gizli tutuyor önceki indirimde de birden fazla alanlarda iptal olmuştu siz kaşınmışsınızAynı görseli tekrardan atıyorum ama sizinde görebileceğiniz şekilde bu üründen diye özellikle belirtiliyo benim ürünüm aynı kategoriden 3 ayrı ürün sipariş verdiğim için son kullanıcı olmadığıma karar verilmiş ve nedense ddr4 ürünlerim ya da bana ulaşıp birini iptal etmemi istemek yerine kendileri 48gb ddr5 ramimi iptal ettiler. Yaptıkları indirim için teşekkür ediyorum tabii ki ama müşteri hizmetlerini arıyorum stok kaynaklı iptal edildi dönüşü yapılıyo mail atıyorum son kullanıcı değilsiniz gereği yapılmıştır diye dönüş yapılıyo yaptıkları açıklamalar birbirlerini tutmuyo Alıntıyı görüntüle
ne zaman aradılarsiyah 64 gblık XPG 6000mhz cl30 için aradılar muadil olarak tz5 neo royal silver cl28 teklif ettiler kabul ettim vatanımdır o benim yeriz yerrr
o kampanya olmadıgında standart fiyatı kapsıyo kampanya ile ilgili kuralı arkadaş atmıştı bulursam eklerimAynı görseli tekrardan atıyorum ama sizinde görebileceğiniz şekilde bu üründen diye özellikle belirtiliyo benim ürünüm aynı kategoriden 3 ayrı ürün sipariş verdiğim için son kullanıcı olmadığıma karar verilmiş ve nedense ddr4 ürünlerim ya da bana ulaşıp birini iptal etmemi istemek yerine kendileri 48gb ddr5 ramimi iptal ettiler. Yaptıkları indirim için teşekkür ediyorum tabii ki ama müşteri hizmetlerini arıyorum stok kaynaklı iptal edildi dönüşü yapılıyo mail atıyorum son kullanıcı değilsiniz gereği yapılmıştır diye dönüş yapılıyo yaptıkları açıklamalar birbirlerini tutmuyo Alıntıyı görüntüle
8. KAMPANYALI SATIŞLARo kampanya olmadıgında standart fiyatı kapsıyo kampanya ile ilgili kuralı arkadaş atmıştı bulursam eklerim
10 dk önce aradılar kabul ediyorum dedim tamam iletilecek kargolandığında sms gelir bilgilendirilirsiniz dedi beklicem bakalım hallederler 2-3 güne sabırlıyızdır beklerizkral 3 tane farklı ram alıyon ne bekliyosun ki? vatan iptal hakkını zaten gizli tutuyor önceki indirimde de birden fazla alanlarda iptal olmuştu siz kaşınmışsınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ne zaman aradılar
Boşver burada da alt satçı ilan edilirsin. Ekran kartı krizi zamanında ups yurtdışından alınan kartlara çöküyordu, bu da aynı hesap. Birileri de he iyi oldu diyordu. Sonra kendi kargolarına da çöküldüğünce anladılar. Özgürlüğün kısıtlanmasını severler. Kaldı ki çoğu üründe kampanya vs de yoktu zaten direk fiyatı yanlış güncellemişler.Aynı görseli tekrardan atıyorum ama sizinde görebileceğiniz şekilde bu üründen diye özellikle belirtiliyo benim ürünüm aynı kategoriden 3 ayrı ürün sipariş verdiğim için son kullanıcı olmadığıma karar verilmiş ve nedense ddr4 ürünlerim ya da bana ulaşıp birini iptal etmemi istemek yerine kendileri 48gb ddr5 ramimi iptal ettiler. Yaptıkları indirim için teşekkür ediyorum tabii ki ama müşteri hizmetlerini arıyorum stok kaynaklı iptal edildi dönüşü yapılıyo mail atıyorum son kullanıcı değilsiniz gereği yapılmıştır diye dönüş yapılıyo yaptıkları açıklamalar birbirlerini tutmuyo Alıntıyı görüntüle
tek ram aldıysanız, ticaret yapıyorsunuz o yüzden iptal ettik dedilerse TTH'ye götürüp alırsınız, çünkü tek ram alıp kargosunu alan çok kişi var.
Geçen seferki arkadaşlar bunu kaçırmış heralde al satçı diyeni vuruyolardıBoşver burada da alt satçı ilan edilirsin. Ekran kartı krizi zamanında ups yurtdışından alınan kartlara çöküyordu, bu da aynı hesap. Birileri de he iyi oldu diyordu. Sonra kendi kargolarına da çöküldüğünce anladılar. Özgürlüğün kısıtlanmasını severler. Kaldı ki çoğu üründe kampanya vs de yoktu zaten direk fiyatı yanlış güncellemişler.
Size bu rami ne zaman önerdiler? Çok bir fark yok kabul etmek gerek zaten 11 bine 25-30 binlik ürün aldınızXpg lancer neon almıştım 6400mhz cl32 stok yok muadil verelim dediler ax5u6400c3216g-dclarbk kodlu rami önerdiler o da 6400mhz cl32 görünüşü benim için fark etmediğinden kabul ettim. Bir fark yoktur dimi iyi mi yaptım?