Trol değil hocam, aklıma ilk ne geldiyse onu yazdım.Bu başlık trol değilse ağır drama dönmüş ajnfkslöflsşdş
1. Asansörün masrafı çok olduğu için %90 yine 2. Asansörü yaparlar.2. asansörü bozmaya çalışın hocam, mecbur yaptırmak zorunda kalırlar, onun dışında motoru sökmeden indirmeniz baya bi zor gözüküyor.
30dk önce yine birkaç arkadaşı çağırıp deneme yaptık asansör için ve bayağı bir yukarı kaldırdık arka tekeri ve yine ciddi bir kısmı dışarda kaldı maalesef. Küçük asansörde olacak iş değil maalesef bunu anlamış oldum, mecbur büyük Asansörün tamirini bekleyeceğim. Beyler motorun ağırlığını yine hissedince dank etti merdiven olacak iş değil, motor gerçekten ağır.Yük asansörleri var büyük pencereye dayatıcan camları söktürcen öyle alabilirsin.
Fotoğraflardan boyut anlaşılmaz tabii ki ama enazından kafanızda bir şey canlanır.fotograf varmı çok merak ettim
Asansörü yine denedik hocam olmuyor maalesef, Asansörün 700kg Kapasitesi var ama hacim kesinlikle yetmiyor. beklemek dışında başka başka seçeneğim yok şuan.Asonsörün büyüklüğü ne kadar ama bende zamanında tek teker asansöre sokardım dengede tutarak yukarı çıkarırdım motorun ve senin tam kilosunu ve asansörün taşıma kapasitesi uygunsa öyle olabilir
evin merdıvenlerıne tahtadan rampa yapıp o rampadan aşagı indirmek nasıl olur hem altı sürtmez hemde rahatlıkla indirirsinAsansörü yine denedik hocam olmuyor maalesef, Asansörün 700kg Kapasitesi var ama hacim kesinlikle yetmiyor. beklemek dışında başka başka seçeneğim yok şuan.
Herkese teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
Hocam okurken içim acıdı çıkmazın içinde kalmışsın ne önerim bilemedim motorun eski bi motormu yemimi ona göre kelleyi söküp merdivenden indirebilirsiniz diye önereblirim en fazlaKışın motoru aldığım zaman saklayacak yer bulamadığım için mecburi olarak asansör ile motoru 5. Kata çıkarmak durumuna kaldım. Şuan motoru indirmek istiyorum ama apartmandaki 2 adet olan asansörlerden büyük olan bozulduğu için motoru indiremiyorum maalesef. Bozulan asansörün masrafı 170k civarı ve yakın zamanda yapılacağını sanmıyorum. Merdivenlere bir göz attım ama hem 2. Basamaktan sonra motorun altı direkt sürtüyor hemde 200kg bir ağırlığı olduğu için motorun eğer motor merdivenlerden ivme kazanırsa asla tutamayız motoru. Küçük olan 2. Asansörde ise motorun ciddi bir kısmı dışarda kalıyor, arka tekeri havaya kaldırıp sığdıralım dediğim zamanda motoru birtürlü kaldıramadık maalesef(asansörün 700kg limiti var ama kırmızı etiketli bunuda belirteyim) . Aklıma ev taşıma asansörleri geldi ama motoru evin içine sokmak gerecek ve motorun kapılarından geçeceğini sanmıyorum, geçse bile balkon çok yüksek maalesef o yüzden kaldırıp yük asansörüne koyabileceğimizi düşünmüyorum. Evet 1. Asansörün tamiratı için beklenebilir ama bu kadar yüksek maliyetinden dolayı kısa zamanda yapılacağını hiiiiiç sanmıyorum ve zaten 3 aydır beklediğim için artık çözmek istiyorum sorunu.
Tamamen çaresiz kaldım, sizin bir düşünceniz varmı?
Şimdi motorun resmini gördümde rks 250r mış kelle söktüğüne değmez gibi satarken çok başın ağrırHocam okurken içim acıdı çıkmazın içinde kalmışsın ne önerim bilemedim motorun eski bi motormu yemimi ona göre kelleyi söküp merdivenden indirebilirsiniz diye önereblirim en fazla
Şimdi sıfır veya harbi temiz el değmemiş bi motorsa kelleyi söküp geri montajlamak da çok akıl kaarı olmaz oda var ama eski bi motorsa öneri olarak bunu öneririm sana
bu arada motor ne acaba
Hocam motor rks r250, daha 2300km de o yüzden ellemek istemiyorum motoru açıkcası.Hocam okurken içim acıdı çıkmazın içinde kalmışsın ne önerim bilemedim motorun eski bi motormu yemimi ona göre kelleyi söküp merdivenden indirebilirsiniz diye önereblirim en fazla
Şimdi sıfır veya harbi temiz el değmemiş bi motorsa kelleyi söküp geri montajlamak da çok akıl kaarı olmaz oda var ama eski bi motorsa öneri olarak bunu öneririm sana
bu arada motor ne acaba
Yapacaklarına inanıyorum ama bizimkilerden çok temiz azar yedim az önce ve yemeyede devam ediyor hâla o yüzden asansörü bekleyeceğim mecbur.2 seçenek var. Marangozda motora göre bir kasa yaptırılan. Motoru dik pozisyona getirip asansöre sokucan.
2. Seçenek 4 tane sağlam amele bulucan. Onlar indirecek merdivenden. Senin arkadaşlara benzemez bunlar. Tek başına buzdolabı taşır.
Merdiven boşluğu illaki sıkıntı yaratacak çünkü çok geniş değil maalesef. Şimdilik bizimkilerin azarından sonra mecburi olarak bekleyeceğim hocam Asansörün tamirini, teşekkür ederim fikirler için.
Şöyle küçük bir sıkıntı var kurban bayramında tekrar memlekete geleceğim son defa eğer o zamana kadar asansör tamir olmazsa yazında çalışacağım için yazın sonuna kadar motora elimi süremem maalesef.Şimdi motorun resmini gördümde rks 250r mış kelle söktüğüne değmez gibi satarken çok başın ağrır
En iyisi 3 4 tane amele bul motoru taşısınlar veya bu yaz motor biraz bekleyecek
Hocam asansörün her yerinde eşya taşınması yasaktır yazıyor, bu durumu yönetime bildirirsem pek hoş karşılanacağımı sanmıyorum.Konuyla alakalı site yönetimine bildirdin mi?
Sonuçta ortada bir mağduriyet var, sen bildirmezsen diğer insanlarda nasılsa 2. asansör var inip çıkıyoruz diğerini de yaparlar bir ara diye geçiştirip gider aylarca bekler durursun.
Bildirmediysen git durumu bildir ki ona göre işleri hızlandırsın onlarda.
Biraz göz attım bayağı büyük bir liste çıkarmışlardı (asansörün uzun zamandır kırmızı etikete sahip olduğunu düşünürsek çokda şaşırmadım.)hocam, gerçekten merak ediyorsanız yarın atabilirim listeyi.Hocam büyük asansörün neyi var da 170k masraf verildi merak ettim?