❌İndirim Bitti! SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 9070 GAMING OC 30000TL

Mevcut piyasada çok güzel fiyat alanı pişman etmez evet 9070 ler ilk çıktığından beri az daha ver xt al mevzusu halen devam ediyor ama xt lerin fiyatı malum ve bu model nitro o açıdan parasının hakkını verir . Peşin alacaklar 2nci elde çok garantili temiz xt var benzer fiyata bakmakta fayda var tek sıkıntı cw dikkat etmek lazım .
Ben 29700 e gigabyte almıştım sonra 33 e pulse indirime girdiydi hemen sipariş verip iade ettim

Ben 29700 e gigabyte almıştım sonra 33 e pulse indirime girdiydi hemen sipariş verip iade ettim
Konudaki kartı geçtiğimiz ekimde amazondan 28.5 a 9 taksit aldım sonra xt neden olmasın diye açmadan iade ettim 33.5 a vatantan xt nitro almıştım halbuki biraz gereksiz kaçıyor düz 9070 nitro da çok iyi hafif uv ile o.c ile yaklaşır xt ye ama gerekte yok bana göre görüntü açısından nitro bir başka elimde 9070 xt red devil varken almıştım birde sistemi komple sattım şu an red devil ile devam :)

30bine 1000tl bonus kampanyası var Garanti Bonusta.

Depodan hiç ekran kartı alan var mı? CW li falan mı oluyorlar genelde?

5070 - 5070 ti isimlendirmesinden ne farkı var da amd cok kötü yapıp nvidia çok iyi yapıyor?
Nvidia konularında kimse yanılsamaya düşmezken AMD 9070 konularında XT sandım diyen çok gördüm, başka konularda da olmuştu. Bence bu AMD'nin isim konusunda yanlış tercih yaptığının göstergesi

Nvidia konularında kimse yanılsamaya düşmezken AMD 9070 konularında XT sandım diyen çok gördüm, başka konularda da olmuştu. Bence bu AMD'nin isim konusunda yanlış tercih yaptığının göstergesi
bence AMD ekran kartlarının en yüksek modelinin fiyat olarak daha ulaşılabilir olduğu için insan psikolojisinin en üst modelini almaya programlanması hocam. 9070 görürse onun XT olduğunu kafada canlandırıyor çünkü istediği ürün XT. 5070 görünce 5070ti arasında zibilyon lira fark olduğu için orayı beyin ister istemez okuyor.

bence AMD ekran kartlarının en yüksek modelinin fiyat olarak daha ulaşılabilir olduğu için insan psikolojisinin en üst modelini almaya programlanması hocam. 9070 görürse onun XT olduğunu kafada canlandırıyor çünkü istediği ürün XT. 5070 görünce 5070ti arasında zibilyon lira fark olduğu için orayı beyin ister istemez okuyor.
Hocam depodan 28.5k 9070 6 taksit mi yoksa 36.3k giga 9070xt 9 taksit mi birini iptal edeceğim? Benim kararsızlığım başka seviye ya :D

4060 var bende.. bunu alayım yoksa 10 daha koyup xt mi alayım yoksa 5070 mi alayım ? delircem hz kim varsa yardım etsin

Hocam depodan 28.5k 9070 6 taksit mi yoksa 36.3k giga 9070xt 9 taksit mi birini iptal edeceğim? Benim kararsızlığım başka seviye ya :D
bende 4080super var hocam 9070 almayı düşünüyorum bu sorunun cevabını sanırım ben veremem :D ama şunu söyleyebilirim yüzde 5 fiyat farkına ben depodan almazdım. 1 sene garantiden feragat edilmez o fiyat farkına.

Hocam yüzde 6-7 fark için 6.3k vermeye gerek yok bence 1.5 verip sıfır 9070 alınabilir memnun kalmadığınızda 1 ay iade süresi oluyor diye biliyorum.

xt ve ti

ikiside 2 harf hiç bir farkı yok.

bende 4080super var hocam 9070 almayı düşünüyorum bu sorunun cevabını sanırım ben veremem :D ama şunu söyleyebilirim yüzde 5 fiyat farkına ben depodan almazdım. 1 sene garantiden feragat edilmez o fiyat farkına.
Depo 1 sene daha az garantili mi oluyor?

Geri