Yardım Düşük Bütçe Monitör Ne Alınabilir?

Reaksiyon skoru
8
Selamlar, son zamanlarda ailemin alım gücü iyice düştü, bende sınıftaki arkadaşlarla CS 2 oynuyorum ama hem sistem hem ekipman olarak -20 gerilerindeyim bu nedenle olan turnuvasal şeylere katmiyorlar beni, hakları aslında, 60 hz (orjinalde 50 yazıyı arkada)
Lcd tv ile oynuyorum kısaca help mi, belli bir bütçem yok ama 120-144 hz güzel bir monitör arıyorum olabildiğince fiyat performans olucak şekilde.

Kaç fps alıyorsun oyunda ?
Son guncellemeden sonra 120-150 arası gidip geliyor ama çok drop yiyorum, şuan full hd oynuyorum 4:3 desteklemediği için ekran eğer 1280:960 gibi popüler çözünürlükleri yaparsam daha stabil 140 civarı olur gibi

Selamlar, son zamanlarda ailemin alım gücü iyice düştü, bende sınıftaki arkadaşlarla CS 2 oynuyorum ama hem sistem hem ekipman olarak -20 gerilerindeyim bu nedenle olan turnuvasal şeylere katmiyorlar beni, hakları aslında, 60 hz (orjinalde 50 yazıyı arkada)
Lcd tv ile oynuyorum kısaca help mi, belli bir bütçem yok ama 120-144 hz güzel bir monitör arıyorum olabildiğince fiyat performans olucak şekilde.
Ah ulan ah monster aryond a24 v1 satıştan kalkmasaydı sana 12 taksitli ondan önerirdik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,175
Üyeler
192,915
Son üye
sadrazam41
Geri