Bu klavyelerden hangisi daha iyi?

Eskiden klavye bakarken Razer, SteelSeries takılır alırdık ama şimdi yeni klavyeler çıkmış ve adını hiç duymadığım markalar öneriliyor. Bende bu sebeple sizlere danışmak istiyorum. Birkaç isteğim var ve hepsini yerine getiren bir klavye bulamadım.

1-Türkçe olması
2- Keycapslerin RGB geçirmesi (Karanlıkta kullanım için)
3- En az %75 Klavye olması (Ne kadar tuş o kadar iyi)
4-Mekanik veya manyetik olması lazım
5- Kablosuz olacak

Şu ana kadar hoşuma giden klavyeler

yardımcı olursanız sevinirim.
Klavyede küçük enter tuşuna ayar olan biriyim o yüzden F87 Pro. Ama sağ üstte ses açma kapama tekerleği olsa çok güzel olabilirdi.

Attığınız klavyelerin galiba hiçbiri ışık geçirmiyor. Önerim yok almadan önce kesinlikle inceleme videolarına bakın.
Evet ışık geçiren bulamadım. Bunlar ışık geçirmediği halde güzel bulduklarım sadece.

Akko 5075B Shine through %75 klavye :
3 farklı modu var, kablolu, bluetooth, 2.4ghz olmaz üzere. bluetooth dışında 1000hz ile çalışıyo.
hotswap ile switchleri değişiyo ömrünü bilmiyorum ama 10 milyon basma ömrü falandır diye tahmin ediyorum.
3000 mah veya 4000 mah bataryası var. fazla olmasada rgb ışıklar kapatıldığında uzun vade kullanım sağlıyor.
yazılımı var ve yazılımı detaylı şekilde ayarlanıyor. köşedeki yuvarlama şeyiylede ses gibi özellikleri ayarlayaibliyosun.
siyah modelide var fakat 4000 TL ye satıyolar.

kendiminde kullandığı mchose g75 pro :
tuşlar yanlamasına gösterimli ama fiyatına göre aşırı kaliteli. ben kullanırken baya zevk aldıydım.
aynı şekilde 3 modu var kablolu, bluetooth, 2.4ghz olmaz üzere bluetooth dışında 1000hz ile çalışıyo.
hotswap ile switchleri değişiyo.
8000 mah bataryası ile uzun kullanımda çok iyi klavye. şarj baya zor bitiyor.
gasket ile esneyebiliyor yazılım fazla iyi olmasada aynı şekilde güzel ve kaliteli.

buda yanlama gösteriyor ama RGB geçiriyor tuşlar.
aynı şekilde 3 modu var kablolu, bluetooth, 2.4ghz olmaz üzere bluetooth dışında 1000hz ile çalışıyo.
hotswap ile switchleri değişiyo.
bu model diğer attığım 2 tanesine göre tavsiye etmiyorum. bu marka hakkında pek iyi söylemler yok ama alternatif olarak önerebileceğim bi model.

ekstra not. gaming genden alırsanız kargo ücretide dahil oluyor. kargo ücreti 150tl. kısaca 150tl daha ekleyin yazan fiyata.

Çok teşekkür ederim hocam. Yanlamasına gösterimliler çok hoşuma gitmiyor ama bu vaziyette göz ardı edilebilir bir özellik. Attıklarınız gerçekten ilgimi çekti incelemelerine bakıp değerlendireceğim.

Evet ışık geçiren bulamadım. Bunlar ışık geçirmediği halde güzel bulduklarım sadece.

Çok teşekkür ederim hocam. Yanlamasına gösterimliler çok hoşuma gitmiyor ama bu vaziyette göz ardı edilebilir bir özellik. Attıklarınız gerçekten ilgimi çekti incelemelerine bakıp değerlendireceğim.
o zaman beyaz rengi göz ardı etmesseniz akko yu kesinlikle tavsiye ederim. siyah modeli malesef 4000 tl den satılıyor. yardımcı olabildiğime sevindim.

Klavyede küçük enter tuşuna ayar olan biriyim o yüzden F87 Pro. Ama sağ üstte ses açma kapama tekerleği olsa çok güzel olabilirdi.
Bende öyleyim ama 7 8 yıldır küçük enter kullanıyorum o yüzden bir derdim yok :d. Kulaklığımda da ses açmak kapatmak için tekerlek olduğu için ihtiyaç duymuyorum teşekkür ederim öneri için.

Kablosuz seçeneğini göz ardı edersek kağıt üstünde iddialı duruyor.
Başta bahsettiğim özlediğim klavye tipi. teşekkür ederim öneri için.

o zaman beyaz rengi göz ardı etmesseniz akko yu kesinlikle tavsiye ederim. siyah modeli malesef 4000 tl den satılıyor. yardımcı olabildiğime sevindim.
teşekkür derim

GameRaider K1 He de alınabilir kabloluya okeyseniz. Manyetik olduğundan tuş basım vb. ayarlayınca ayrıca seveceksiniz. Ayrıca beyaz e lacivert seçenekleri var. Tuşları da ışık geçiriyor. AKKO şeffaf beyaz tuşları olsa da, yazılar yine baskı yani gece tuşları göremiyorsunuz.

Son düzenleme:
Aynı kriterlere sahibiz. Sendeki kriterlere ek olarak ben sadece manyetik aradığımdan yelpazem daha da dar, bunların hepsine sahip klavyeler çok pahalı. Örnek olarak Keychronlar var.

O yüzden bende kriterlerimi daraltmaya başladım. Kablosuzu çıkarınca GameRaider K1 HE radarıma giriyor.

Ama keycapleri ingilizce tutarsam 3k bandında aşağıdaki klavyede baya rekabetçi oluyor. Bunda da siyah seçeneği kalmadığı için almıyorum.

benim de aklıma ilk bu geldi.

Eskiden klavye bakarken Razer, SteelSeries takılır alırdık ama şimdi yeni klavyeler çıkmış ve adını hiç duymadığım markalar öneriliyor. Bende bu sebeple sizlere danışmak istiyorum. Birkaç isteğim var ve hepsini yerine getiren bir klavye bulamadım.

1-Türkçe olması
2- Keycapslerin RGB geçirmesi (Karanlıkta kullanım için)
3- En az %75 Klavye olması (Ne kadar tuş o kadar iyi)
4-Mekanik veya manyetik olması lazım
5- Kablosuz olacak

Şu ana kadar hoşuma giden klavyeler

yardımcı olursanız sevinirim.
beast r75 he pro al keyfine bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,454
Üyeler
193,049