kullanmak istedigin programlar icin 5060 8 GB iyi bir tercih degil gibi ve fiyati yuksek geldi bananeden ki?
kullanmak istedigin programlar icin 5060 8 GB iyi bir tercih degil gibi ve fiyati yuksek geldi bananeden ki?
yani gigabyte her türlü daha iyi?Slotlara bakma, VRM yapısı 12+2+2 80a smart powermiş, 8 layer kart(9600mhz'ye kadar oc destekliyor) wifi 7, bt5.4 gibi farkları var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
7500f aldık 1 haftadır kutusunda bekliyor
Ram slotu olarak az, bi ssd slotu gen 4, ama diğer her şeyiyle daha iyiyani gigabyte her türlü daha iyi?
Render almayacağım için sorun çıkarmaması lazım. Daha çok modelleme üzerine kullanıcam. Sonrasında render almam gerekirse 4070 kasa var zaten, bu daha çok dışarısı için.kullanmak istedigin programlar icin 5060 8 GB iyi bir tercih degil gibi ve fiyati yuksek geldi bana
haklı olabilirsiniz hocam o kadar bilgim yok isterseniz ayrı bi konu açın indirim bitmeden benden ötürü kaçırmış olmayınRender almayacağım için sorun çıkarmaması lazım. Daha çok modelleme üzerine kullanıcam. Sonrasında render almam gerekirse 4070 kasa var zaten, bu daha çok dışarısı için.
Fiyat konusunda haklı olabilirsin hocam. Ancak malzeme kalitesi, hafiflik, soğutma performansı, pil ömrü falan üst üste eklenince bu fiyat bandında bulması zorlaşıyor gibi
Değer değmez sorusunun cevabı sende ama performans olarak güzel yorumlar gördüm, görüntü olarak da yorum yapmaya bile gerek yok kart ortada. Hayırlı uğurlu olsunColorful 5080 çektim 70k dan. Değer miydi Sizce? Bir de bu Pragmata hediyesini nasıl temin edeceğim?
8gb vram sarmqz. 16gb vramli bir sistem tercih edin derim.https://www.incehesap.com/cyber-zenith-oem-paket-fiyati-81965/ alınır mı acil cevap
Raporladım ama modlar uyuyor heralde.Hocam önem sırasıyla gideyim. Bunları ram kadar zorunlu görmüyorum ama.
1- 7500x3d işlemci. Render için x3d işlemciler daha güzel
2-Ssd yi Kioxia yapabilirsiniz. 2 sağındakini yazma hızı çok daha fazla.
3-Colorful battle ax b650m plus v14 ddr5 i seçebilirsiniz. Keyfi
Anlamadım hocam dediğinizi? 7500x3d nin renser performansı 5 9600x ten iyi değil mi? 9700x in lafı geçmedi ki. Sistemde 5 9600x var.Raporladım ama modlar uyuyor heralde.
Adam 7500x3d vs 9700x için 3d vcache işlemciler render da daha iyi diyor. Direk öneri veriyor. Yanlış bilgilendirmelerin yayılması engellenmeyecekse niye forumuz?
neden hocam beastlerde sıkıntı mı var işlemciyi 9700x ile değiştirmeyi düşünüyorum render için alıncak sistem
Anlamadım hocam dediğinizi? 7500x3d nin renser performansı 5 9600x ten iyi değil mi? 9700x in lafı geçmedi ki. Sistemde 5 9600x var.
Ayrıca diyelim ki haklısınız. Raporlayıp modlara sallamanıza gerek yok. Arkadaşım bu önerin yanlış deyip uyarırsınız.