Motora benzin yerine dizel yakıt koyma

Ekler

• 1000041911.webp
    1000041911.webp
    515 KB · Hit: 20
  • 1000041896.webp
    1000041896.webp
    155.9 KB · Hit: 19
Uzlaşmak istediler kendi ustalarını getirdiler, adam bir anda motoru tamir etmek istedi kabul etmedim. Bana dedikleri "depoyu boşaltalım benzin dolduralım devam et, bir şey olursa bizi bulursun" doğal olarak kabul etmedim. Baktım anlaşamıyoruz polise gittim süreci öğrendim, çekici çağırdım faturasını vs aldım. Pazartesi servise götürecem her şeyi değiştirip faturayı alıp mahkemeye gidecem, motor ticari olduğu için yattı parasına kadar elimden gelen her şeyi alacam.

Bu zamana kadar hiç yanlış yakıt verildiği duymadınız mı? Benzinliklerde bu gibi durumlar olabiliyor.
İşim gücüm yok buraya bu şekilde fake konu açacam kral, bir sorunum var yardım lazım diyorum. Adam fake diyor :) Neyse çok önemli değil süreçle ilgili detayları bu konuda yazacam, en azından böyle konu yaşandığında faks demek yerine sanırım sonucu atarlar.

İşim gücüm yok buraya bu şekilde fake konu açacam kral, bir sorunum var yardım lazım diyorum. Adam fake diyor :) Neyse çok önemli değil süreçle ilgili detayları bu konuda yazacam, en azından böyle konu yaşandığında faks demek yerine sanırım sonucu atarlar.
Kral ticari derken kurye mi

Konuya odaklan kardeş sanane bir yanlışlık varsa rapor et düzeltirler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Okumadın mi reis ilk mesajı kuryeyim demiş 🤨
Ondan değil uyarı yemesin diye dedim sonra kac ay gitmiyor uyarı iyi niyetli olduğum için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,170
Üyeler
192,909
Son üye
Satelliteq
Geri