- Reaksiyon skoru
- 11
Fake gibi geldi gercekse gecmis olsnKuryeyim motor ticari utts fiş vs hepsi var. Benzin yerine dizel koydular 1km gittim stop etti şuan çalışmıyor. Ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemem lazım ?
Fake gibi geldi gercekse gecmis olsnKuryeyim motor ticari utts fiş vs hepsi var. Benzin yerine dizel koydular 1km gittim stop etti şuan çalışmıyor. Ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemem lazım ?
Motorlu motorsuz taşıtlar olması gerekKonu dışı?
?Fake gibi geldi gercekse gecmis olsn
Uyarı yedim yanlıs kategoride actım diye ondan dikkat ediyorumKonu dışı?
Fake gibi geldi gercekse gecmis olsn
İşim gücüm yok buraya bu şekilde fake konu açacam kral, bir sorunum var yardım lazım diyorum. Adam fake diyorBu zamana kadar hiç yanlış yakıt verildiği duymadınız mı? Benzinliklerde bu gibi durumlar olabiliyor.
Kral ticari derken kurye miİşim gücüm yok buraya bu şekilde fake konu açacam kral, bir sorunum var yardım lazım diyorum. Adam fake diyorNeyse çok önemli değil süreçle ilgili detayları bu konuda yazacam, en azından böyle konu yaşandığında faks demek yerine sanırım sonucu atarlar.
Konuya odaklan kardeş sanane bir yanlışlık varsa rapor et düzeltirlerUyarı yedim yanlıs kategoride actım diye ondan dikkat ediyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İnanmazsanız atayım
Okumadın mi reis ilk mesajı kuryeyim demişKral ticari derken kurye mi
Ondan değil uyarı yemesin diye dedim sonra kac ay gitmiyor uyarı iyi niyetli olduğum içinKonuya odaklan kardeş sanane bir yanlışlık varsa rapor et düzeltirler
Okumadın mi reis ilk mesajı kuryeyim demiş![]()
Konuya odaklandım diye gormemısım reis pardonKonuya odaklan kardeş sanane bir yanlışlık varsa rapor et düzeltirler
Okumadın mi reis ilk mesajı kuryeyim demiş![]()