Bu 3 Bilgisayardan Hangisi Alınır.

attığına biraz baktım 2 fan 5070 e yetermi sence birde ssd markasını hayatımda hiç duymadıım
Hocam KLEVV çok meşhur bir marka. Ramlerdeki SK HYNİX çipler varya bunlar o marka. Hiçbir sıkıntı olmaz yani gayet bilinirliği yüksek bir marka. 2 fan 5070e yetiyor hocam. 3 fanlılar biraz görüntü açısından güzel gözüküyor sadece.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam KLEVV çok meşhur bir marka. Ramlerdeki SK HYNİX çipler varya bunlar o marka. Hiçbir sıkıntı olmaz yani gayet bilinirliği yüksek bir marka. 2 fan 5070e yetiyor hocam. 3 fanlılar biraz görüntü açısından güzel gözüküyor sadece.
SSD konusunda için rahat etmiyorsa 2 TB modelelrden birini de seçebilirsin.

Bide asus dual modeli çok iyidir hocam hiçbi sıkıntı olmaz ekran kartı tarafında. Muadillerine göre çok daha iyi.

Ama hangi sistemi ekran kartını alırsan al çıtır bi undervolt yapsan iyi olur. Hem sıcaklıklar düşer hemde performans kaybın olmaz.

SSD konusunda için rahat etmiyorsa 2 TB modelelrden birini de seçebilirsin.

Bide asus dual modeli çok iyidir hocam hiçbi sıkıntı olmaz ekran kartı tarafında. Muadillerine göre çok daha iyi.

Ama hangi sistemi ekran kartını alırsan al çıtır bi undervolt yapsan iyi olur. Hem sıcaklıklar düşer hemde performans kaybın olmaz.
bu attığın sistemde değiştirmemi önerdiğin parça varmı ?

yaşadığım yer dağ dağda 1050 ti kullanan bile yok onu bulamam ilanlarda böyle bir bilgisayar yok imkansız o iş

gaming gen trden bi arkadaşa bilgisayar almıştık 4 5 sene önce ramler sorunlu geldi ilgilenmediler kendimiz hallettik orayada pek sıcak bakmıyorum ben aradaık açmadılar bile
4 5 Sene önce ile şimdi bir değil ki hocam şimdiki servis ağı daha iyi ben soğutucu aldığımda aradım fln ilgilendiler baya geçen sene

Özelleştirdiğinde fahiş fiyat almıyolar ve mantıklı özelleştirmeleri var. Sinerjide mesela en ufak özelleştirmeye 5k artıyo. İncehesapta özelleştirmen gereken bi ton şey oluyo ondan fahiş fiyat çıkıyo. İtopya orta segment diyelim arada iyileri denk geliyo.

Taksit 0 hocam :)

Ama şöyle bi güzelliği oluyo kendin toplasan da o tarz bişey toplarsın neredeyse o kadar güzel parçalar.

Sadece rami 6000 mhz cl30 olsa tadından yenmez onuda mazur görüyorum 6400 cl36 da okey 3 5 fps için zorlamayalım
0 taksitse hepsiburadadaki 5070 en mantıklısı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,792
Üyeler
197,297
Son üye
NasiDare
Geri