hayırlı olsun bende kullanıyorum sen onu cs de görCPU odaklı oyunlarda iyi sonuçlar almak için 9700x yerine almıştım çok memnunum şu oyunu 12400f ile 60 fps de oynuyordum şuan 180-200 aralarında alıyorum.
Streets performansı ise 120 fps
Alıntıyı görüntüle
o nasıl oluyor yahuBen cs de 2k da 300-400 fps arası alıyorum nedense testlerde 2k da hep 500 falan çıkıyor ama![]()
hocam bayadır takip etmedim tarkovu steame ilk çıktığından beri hiç optimizasyon güncellemesi aldı mı ?CPU odaklı oyunlarda iyi sonuçlar almak için 9700x yerine almıştım çok memnunum şu oyunu 12400f ile 60 fps de oynuyordum şuan 180-200 aralarında alıyorum.
Streets performansı ise 120 fps
Alıntıyı görüntüle
evet 32 gbHey yavrum 26gb ram tüketiyor oyun. Nerde o 16gb yeter diyenler?
32gblık ram mi var sizde? İyiymiş çünkü ram stres testleride 26-27gb kullanarak yapar. Ram stabillik için denenecek oyunlardanmış tarkov hakkaten
aldı evet fpsler daha iyi bu aralarhocam bayadır takip etmedim tarkovu steame ilk çıktığından beri hiç optimizasyon güncellemesi aldı mı ?
Hocam normalde 16 %90 oyuna yetiyor birkaç tane bozuk oyun var. Tarkov bunlardan biri maalesef.Hey yavrum 26gb ram tüketiyor oyun. Nerde o 16gb yeter diyenler?
32gblık ram mi var sizde? İyiymiş çünkü ram stres testleride 26-27gb kullanarak yapar. Ram stabillik için denenecek oyunlardanmış tarkov hakkaten
++++++1Bunun yerine 9700X önerenlerle muhatap bile olmamak lazım bence. 7700X' in daha az ısınan versiyonu (süpheli)