eyw hocamferformans olorak aynı . Sadece rengi farklı .
- EAGLE ICE: Genellikle Wi-Fi 7 standardı ile gelir (bazı bölgelerde revizyona göre değişebilir). Daha yeni ve yüksek bant genişliği sunan bir teknolojidir.
Akakçeye göre son 1 yılın en düşük fiyatı değerlendirilebilir.
2x 7+2+1 80a DRMOS fazları var.
10 adet type A, 2 adet type C girişi mevcut.
PCI 5.0 GPU mevcut.
1 adet gen 5, 1 adet gen 4, 1 adet gen 3 m2 desteği mevcut.
WİFİ7 var. ALC1220 Ses kodeği mevcut.
![]()
ASROCK X870 Pro RS WIFI 8000MHz DDR5 Soket AM5 M.2 USB 3.2 HDMI ATX Anakart | ITOPYA
ASROCK X870 Pro RS WIFI 8000MHz DDR5 Soket AM5 M.2 USB 3.2 HDMI ATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile X870 PRO RS WIFI ITOPYA.COM'dawww.gamer.gen.tr
sende varol reiseyw hocam
Bende stok var gözüküyor hocam. Sepette 1 tane varsa 2.yi ekletmiyor belki yanlışıkla eklemişsindir.
aslında iade etmedim yarın iade etcemCashback ile 7.5 gelirdi neden iade ettin ki
Bende şuan stok yok gösteriyor ama bir önceki baktığımda sepete ekleniyordu. Bitmiş galiba.bu hatayı veriyor hocam
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
aslında iade etmedim yarın iade etcem
Hocam şuan tekrar sepete ekleniyor alacaksan bir kontrol edebilirsin.bu hatayı veriyor hocam
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
aslında iade etmedim yarın iade etcem
Bu değilde taichi girsin indirime alıcam baya muazzam kartAkakçeye göre son 1 yılın en düşük fiyatı değerlendirilebilir.
2x 7+2+1 80a DRMOS fazları var.
10 adet type A, 2 adet type C girişi mevcut.
PCI 5.0 GPU mevcut.
1 adet gen 5, 1 adet gen 4, 1 adet gen 3 m2 desteği mevcut.
WİFİ7 var. ALC1220 Ses kodeği mevcut.
![]()
ASROCK X870 Pro RS WIFI 8000MHz DDR5 Soket AM5 M.2 USB 3.2 HDMI ATX Anakart | ITOPYA
ASROCK X870 Pro RS WIFI 8000MHz DDR5 Soket AM5 M.2 USB 3.2 HDMI ATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile X870 PRO RS WIFI ITOPYA.COM'dawww.gamer.gen.tr
fiyatı değişmiş hocamHocam şuan tekrar sepete ekleniyor alacaksan bir kontrol edebilirsin.