🔥İndirim Samsung Shop S25 Ultra İndirimleri (512 GB - 76576,94TL , 1TB - 82276,94TL)

Ben 1 tb olanı seçtiğimde sizin verdiğiniz kodu da yazdığımda bu şekilde oluyor

Alıntıyı görüntüle
Hocam birlikte al kampanyası ile indirim uygulanıyor. Konu içeriğinde link bıraktım. En ucuz şarj cihazını ekleyin. Ayrıca 1TBOZEL kodu da var fakat çalışıyor mu emin değilim onu da deneyebilirsiniz.

Honor ıphone gibi bir sensör koyabiliyorsa samsungun hayli hayli koyması lazım işte hocam
Yine tamamen alışkanlık meselesi ama Galaxy Pocket'ten beri Samsung kullanıyorum, daha hiç yüz tanıma da iyi olsaydı ihtiyacım olmadı. Bu sefer Face ID sensörü koyacağız diye kalemi kaldırırlar 😂 o zaman daha da kötü olur xD

Ben s25+'dan magic 7 pro'ya geçtim fakat aradaki yazılım farkı ve özellikle güncelleme tarafında firmanın tavrı iyi değildi.

Arayüzdeki basit bug'lar dahi nadir yayınlanan güncellemeler ile çözülmüyordu. Resmi hava durumu, temalar gibi uygulamalarda reklam çıkıyordu. Cihazın şebeke çekimi zayıf olsa bile gösterge yüksek gösteriyordu. Kamera donanımsal olarak kaliteli olsa da uzaktaki insan yüzlerine aşırı işleme yapıyordu. Circle to Search özelliğinde bile bug vardı, bir metin seçilip arama yapacağımda, metine ekleme yapmam gerektiğinde klavye çıkmıyordu. Çıkması için aşağı yukarı aşağı yukarı yapmam gerekiyordu bir kaç kez gibi gibi.

En sonunda ürünü s25+ ile takas ettim.

Samsung'un yenilik ve tercihler açısından eleştiriye açık onlarca yanı olsa da deneyim açısından rakipsiz maalesef.
Samsung önce tof sensörü koysun. Magic serisi s25 serisini 2ye katlar.

Honor magic 7 pro face id kısmında Iphone'la gerçekten yarışır. Ancak honor arayüz ve sistemi başarılı değil, özellikle 50k bandında bir cihaza göre kamerası gerçekten çok kötü. S25+ ve Honor magic 7 proyu kıyaslayınca, s25+'ın bile yanına yaklaşamaz. Ayrıca şahsen ben 50k+ her telefonun ikinci el değeri de olsun isterim, şayet neredeyse 2 asgari ücret veriliyor. Honor'u ikinci elini satacak bir yer bulmakta çok zorlanmıştım. Sarı sitede uğraşmak istemedim.

Iphone ve Samsung bu yüzden alınabilecek en mantıklı ürünlerdir şahsımca.

Son düzenleme:
Honor magic 7 pro face id kısmında Iphone'la gerçekten yarışır. Ancak honor arayüz ve sistemi başarılı değil, özellikle 50k bandında bir cihaza göre kamerası gerçekten çok kötü. S25+ ve Honor magic 7 proyu kıyaslayınca, s25+'ın bile yanına yaklaşamaz. Ayrıca şahsen ben 50k+ her telefonun ikinci el değeri de olsun isterim, şayet neredeyse 2 asgari ücret veriliyor. Honor'u ikinci el alacak bir yer bulmakta çok zorlanmıştım. Sarı sitede uğramak istemedim.

Iphone ve Samsung bu yüzden alınabilecek en mantıklı ürünlerdir şahsımca.
Katılıyorum size.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,332
Üyeler
193,002
Son üye
Asivva
Geri