IOS IPhone 14 Pro PUBG Oynamak için alınır mı

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,092
Arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi pubg için telefon alacağım sadece İOS cihaz düşünüyorum aynı zamanda YouTube ve diğer platformlarda yayın açacağım ne diyorsunuz ? 14 pro alınır mı

Not: bu arada YURTDIŞI alacağım

Oyun için iphone almak bilemedim başka modeller tercih edilebilir.

ipad al

Apple iPhone 14 Pro, 3.200 mAh

iPhone 14 Pro Max, 4.323 mAh

iPhone 13 Pro, 3095 mAh

iPhone 13 Pro Max, 4352 mAh

iPhone 15 Pro, 3.274 mAh

iPhone 15 Pro Max, 4.422 mAh

bu 3 seriye baktıgımızda prolar berbat batarya seviyelerine sahip, pro maxler cok iyi hatta 16 pro maxte 4650 ye 17 pro maxte 5000 maha cıkıyor batarya bende iphone 13 var tiktok insta falan takıldım ful wifi ile pil sağlığım 83 sabah saat 10 da 100 de çektim pc oynadım 1-2 saat şu an saat 15 5 saatte adam gibi kullanmama rağmen şarjım 32, yüksek serilerde daha falzaa stabil işlemci cart curt ayağı da yalan, biraderde 15 pro var yd pil saülıklarımız aynuı 11 12 alma, harici alabıldıgın en tmeiz pro max cıhaazı almaya bak, kesınlıkle ekran orijinaal olsun, içi aaçılmamış olsun, pili de 90 dolaylarında olsun yoksa can çekişisin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyun için iphone almak bilemedim başka modeller tercih edilebilir.
kullanacaktırda belkı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 27.500 e buldum 14 pro Max temiz
25 e el sıkış

Hocam 27.500 e buldum 14 pro Max temiz
Valla geçen kanka 14 pro yurt dışı ama pasaport ile gelen kişiden kayıtlı 3 senesi geçmiş yani herşeye aktif artık kalıcı kayıtlı almadım 35 e birde yurt dışı cihazların fişini çekmediler mi kayıt ettirmek zorunlu olacak diye haberler çıktı kaydolmayanlar kapanacak diye şahsen ben o paraya sıfır android alırım

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi pubg için telefon alacağım sadece İOS cihaz düşünüyorum aynı zamanda YouTube ve diğer platformlarda yayın açacağım ne diyorsunuz ? 14 pro alınır mı

Not: bu arada YURTDIŞI alacağım
bence o bütçeye ipad air modellerine bakmak daha mantıklı. İpad Air M2

Son düzenleme:
Oyun içinse Poco x8 alınır Phone'a bağımlı kalmamak gerekli diye düşünüyorum. Saygılarımla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,454
Üyeler
193,049
Son üye
reksai1
Geri