Arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi pubg için telefon alacağım sadece İOS cihaz düşünüyorum aynı zamanda YouTube ve diğer platformlarda yayın açacağım ne diyorsunuz ? 14 pro alınır mı
bu 3 seriye baktıgımızda prolar berbat batarya seviyelerine sahip, pro maxler cok iyi hatta 16 pro maxte 4650 ye 17 pro maxte 5000 maha cıkıyor batarya bende iphone 13 var tiktok insta falan takıldım ful wifi ile pil sağlığım 83 sabah saat 10 da 100 de çektim pc oynadım 1-2 saat şu an saat 15 5 saatte adam gibi kullanmama rağmen şarjım 32, yüksek serilerde daha falzaa stabil işlemci cart curt ayağı da yalan, biraderde 15 pro var yd pil saülıklarımız aynuı 11 12 alma, harici alabıldıgın en tmeiz pro max cıhaazı almaya bak, kesınlıkle ekran orijinaal olsun, içi aaçılmamış olsun, pili de 90 dolaylarında olsun yoksa can çekişisin.
Valla geçen kanka 14 pro yurt dışı ama pasaport ile gelen kişiden kayıtlı 3 senesi geçmiş yani herşeye aktif artık kalıcı kayıtlı almadım 35 e birde yurt dışı cihazların fişini çekmediler mi kayıt ettirmek zorunlu olacak diye haberler çıktı kaydolmayanlar kapanacak diye şahsen ben o paraya sıfır android alırım
Arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi pubg için telefon alacağım sadece İOS cihaz düşünüyorum aynı zamanda YouTube ve diğer platformlarda yayın açacağım ne diyorsunuz ? 14 pro alınır mı